রেলৱে মন্ত্রালয়
পেসেঞ্জর ত্রেন মথৌ তৌহনবগী প্রোজেক্তা পি.পি.পি.গী ওইনা আর.এফ.ক্যু.শিংগী পাউখুম ওইনা এপ্লিকেসনশিং ঙসি হাংদোকখ্রে
রেল মন্ত্রালয়না খ্বাইদগী অফবা পাউখুম ফংখ্রে
এপ্লিকান্ত ফার্ম ১৫দগী ক্লস্তর ১২গী ওইনা পুন্না এপ্লিকেসন ১২০ ফংখ্রে
07 OCT 2020 6:15PM by PIB Imphal
পেসেঞ্জর ত্রেন মথৌ তৌহনবগী প্রোজেক্তা পি.পি.পি.গী ওইনা আর.এফ.ক্যু.শিংগী পাউখুম ওইনা তোঙান-তোঙানবা এন্তিতীশিংনা পীশিল্লকপা এপ্লিকেসনশিং ঙসি ইন্দিয়ন রেলৱেজনা হাংদোকখ্রে। রেল মন্ত্রালয়না খ্বাইদগী অফবা পাউখুম ফংখ্রে। এপ্লিকান্ত ফার্ম ১৫দগী ক্লস্তর ১২গী ওইনা পুন্না এপ্লিকেসন ১২০ ফংখ্রে।
নেতৱর্ক অসিদা অফবা ত্রেনশিং হেনগৎহন্নবগীদমক্তা অনৌবা ত্রেন ১৫১ হৌদোক্তুনা রুৎশিংদা হৌরকফম পন্থুংফমগী ত্রেন ১৪০ য়াওবা ক্লস্তর ত্রেন পুংবা ১২ য়াওনা পেসেঞ্জর সর্ভিস ত্রেনশিং থবক তৌনবা লন্নাই ওইনা শরুক য়ানবা রিক্বেস্ত ফোর ক্বালিফিকেসন্স(আর.এফ.ক্যু.) পীশিল্লক্নবা রেল মন্ত্রালয়(এম.ও.আর.)না কৌখি হায়বসি নিংশিংবা য়াই।
মসি ইন্দিয়ন রেলৱে নেতৱর্কতা চেল্লিবা ত্রেনশিংগী ওইনা লন্নাই ইনভেস্ত তৌনবগী পুক্নিং চিংশিনবা অহানবা অচৌবা থবক পায়খৎপনি। প্রোজেক্ত অসিদা চাউরাক্না লুপা করোর ৩০,০০০মুক্কী প্রাইভেৎ সেক্তর ইনভেস্তমেন্ত তৌগনি হায়না পানরি।
লন্নাইগী এন্তিতীশিংনা প্রোজেক্ত অসিগী তবক পায়খৎনবগীদমক্তা নুং-পান শেংনা উবা নিলামী লাওবগী থবক-থৌওংগী চাংদম্নবগী তাঙ্কক অনি-রিক্বেস্ত ফোর ক্বালিফিকেসন(আর.এফ.ক্যু.) অমসুং রিক্বেস্ত ফোর প্রোজোজেল(আর.এফ.পি.)দগী খনগনি।
জুলাই ১, ২০২০দা ক্লস্তর ১২গী ওইনা আর.এফ.ক্যু. ফোংখ্রে।
এম.ও.আর.না এপ্লিকেসনশিং অসি থুনা লোইশিল্লগনি অমদি আর.এফ.পি.গী চে-চাংশিং অসি মতিক চারবা এপ্লিকান্তশিংদা নবেম্বর ২০২০ ফাওবদা ফংহল্লগনি। এম.ও.আর.না ফেব্রুৱারী, ২০২১ ফাওবদা ক্লস্তরশিং পুম্নমক্তা মনা পীনবা পান্দম থমখ্রে।
ক্লস্তরগী ওইনা শরুক য়াবগী ৱারোলশিং
এস.এন.
ক্লস্তরশিংগী মমিং
ফংখিবা আর.এফ.ক্যু.শিংগী মশিং
১
মুম্বাই ১
৯
২
মুম্বাই ২
১২
3
দিল্লী ১
১০
4
দিল্লী ২
১২
5
চান্দিগর
৯
6
হাওরা
৯
7
পতনা
৯
8
প্রয়াগরাজ
১০
৯
সিকন্দ্রবাদ
১০
১০
জয়পুর
১০
১১
চেন্নই
৯
১২
বেঙ্গলুরু
১১
অপুনবা
১২০
শরুক য়াগদবশিংগী ৱারোল
এস.এন.
এপ্লিকান্তকী মমিং
১
মেঘা ঈঞ্জিনীয়রিং এন্দ ইনফ্রাস্ত্রকচর্স লিমিতেদ
২
সাইনাথ সেল্স এন্দ সর্ভিসেস প্রাইভেৎ লিমিতেদ
3
আই.আর.বি. ইনফ্রাস্ত্রকচর দিভেলপর্স লিমিতেদ
4
ইন্দিয়ন রেলৱে কেতরিং এন্দ তুরিজম কোর্পোরেসন লিমিতেদ
5
জি.এম.রি. হাইৱেজ লিমিতেদ
6
ৱেল্সপন ইন্সর্প্রাইজ লিমিতেদ
7
গেৎৱে রেল ফ্রাইৎ লিমিতেদ
8
ক্যুব হাইৱেজ এন্দ ইনফ্রাস্ত্রকচর III প্রাইভেৎ লিমিতেদ
৯
মালেমপতি পাৱর প্রাইভেৎ লিমিতেদ
১০
এল. অমসুং তি. ইনফ্রাস্ত্রকচর দিভেলপমেন্ত প্রোজেক্তস লিমিতেদ
১১
আর.কে. এসোসিএত্স এন্দ হোৎলিয়র্স প্রাইভেৎ লিমিতেদ
১২
কন্সত্রক্সিয়সনেস ৱাই ওকজিলিয়র দে ফেরোকেরিল্স, এস.এ.
১3
পি.এন.সি. ইনফ্রাতেক লিমিতেদ
১4
অর্বিন্দ এভিএসন
১5
বি.ঐচ.ই.এল.

Ministry of Railways
Applications in response to theRFQs for PPP in Passenger Train Operations Project opened today
Ministry of Railways has received excellent response
In all 120 Applications have been received for the 12 Clusters, from 15 applicant firms
07 OCT 2020 6:15PM by PIB Delhi
Indian Railways today opened the applications submitted by various entities in response to the RFQs for PPP in Passenger Train Operations Project.
MoR has received excellent response.In all 120 Applications have been received for the 12 Clusters, from 15 applicant firms.
It may be noted that Ministry of Railways (MOR) had invited Request for Qualifications (RFQ) for private participation in operation of passenger train services over 12 Clusters comprising 140 Origin Destination pair of routes through introduction of 151 modern Trains to increase high quality trains operated on the network.
This is the first major initiative of attracting private investment for running Passenger Trains over Indian Railway Network. The project is expected to entail private sector investment of about Rs 30,000 crores.
The private entities for undertaking the project would be selected through a transparent two-stage competitive bidding process comprising of Request for Qualification (RFQ) and Request for Proposal (RFP).
The RFQ for 12 clusters were published on 01 July 2020.
MoR will expeditiously complete the evaluation of Applications and RFP documents will be made available to the qualified applicants by November 2020. MoR has targeted to award all the Clusters by February, 2021.
Details of Participation Cluster wise
SN
Cluster Name
Number of RFQs received
1
Mumbai 1
9
2
Mumbai 2
12
3
Delhi 1
10
4
Delhi 2
12
5
Chandigarh
9
6
Howarh
9
7
Patna
9
8
Prayagraj
10
9
Secunderabad
10
10
Jaipur
10
11
Chennai
9
12
Bengaluru
11
Total
120
Details of Participants
SN
Applicant’s Name
1
Megha Engineering and Infrastructures Limited
2
Sainath sales and Services Pvt Ltd
3
IRB Infrastructure Developers Limited
4
Indian Railway Catering and Tourism Corporation LImited
5
GMR Highways Limited
6
Welspun Enterprises Limited
7
Gateway Rail freight Limited
8
Cube Highways and Infrastructure III Pvt Ltd
9
Malempati Power Private Limited
10
L&T Infrastructure Development Projects Limited
11
RK Associates and Hoteliers Pvt Ltd
12
Construcciones y Auxiliar de Ferrocarrriles, S.A
13
PNC Infratech Ltd
14
Arvind Aviation
15