নহারোল অমসুং শান্ন-খোৎনবগী মন্ত্রালয়
উত্তর প্রদেসকী বোক্সর সুনিল চৌহান অমসুং অর্চর নিরাজ চৌহান মতেং পাংনবা স্পোর্তস মিনিস্তর কিরেন রিজিজুনা লুপা লাখ ৫/৫ কাইথোকখ্রে
06 OCT 2020 6:17PM by PIB Imphal
লাইচৎ অসিনা মরম ওইদুনা ইমুংগী শেন তাল্লিবা অমতা ঙাইরবা মীওই অমা ওইরিবা মখোয়গী মপা থবক ফংদবদগী হিংনবগীদমক মনা-মশিং য়োল্লিবা ইমুং অসিগী শেন-থুমগী অৱাবদা মতেং পাংবা ওইনা উত্তর প্রদেসকী বোক্সর সুনিল চৌহান অমসুং মহাক্কী মনাওনুপা অর্চর নিরাজ চৌহানদা স্পোর্তস মিনিস্তর কিরেন রিজিজুনা শেনগী মতেং পাংখ্রে।
ইমুং অদুগী শেন-থুমগী অৱাবা ফিবম অদু খঙবদগী, পন্দিৎ দীনদয়াল উপধ্যায় নেসনেল ৱেলফিয়ার ফন্দ ফোর স্পোর্তসপর্সন্সকী মখাদা শান্নরোই অমমমদা লুপা লাখ ৫গী এক্স-গ্রেসিয়াগী শেনগী মতেং পাংনবা য়ুথ এফেয়ার্স অমসুং স্পোর্তসকী য়ুনিয়ন মিনিস্তর কিরেন রিজিজুনা কাইথোক্লে।
তেন কাপ্পা নিরাজ চৌহান সেনিয়র অর্চরি চেম্পিয়নসিপ ২০১৮দা মিতর ৫০দা সিলভর মেদল ফংখি অমসুং ৬৫সুবা নেসনেল স্কুল গেমস ২০২০দা মেদল অমা ফংখি, মহাক্কী ময়াম্বা সুনিল চৌহান বোক্সর অমনি অমসুং খেলো ইন্দিয়া য়ুনিভর্সিতি গেমস,২০২০দা সনাগী মেদল অমা ফংখি।
শেনগী মতেং অসিগী মতাংদা পাউ তাবা হরাওরবা বোক্সর সুনিল চৌহান্না হায়খি মসিগী শেনগী মতেং অসিনা ঐ অমসুং ঐগী ইমুং-মনুংদা মতম শাংনা অৱাবা কোক্লগনি অমসুং ঐখোয়গী দরকার ওইবা মতমদা ঐখোয়দা মতেং পাংবগীদমক ঐখোয়না তশেংনবা মিনিস্তর থাগৎলি।

Ministry of Youth Affairs and Sports
Sports Minister Kiren Rijiju sanctions Rs.5 lakhs each to help UP boxer Sunil Chauhan and Archer Neeraj Chauhan
06 OCT 2020 6:17PM by PIB Delhi
The Sports Ministry has come forward to extend financial support to UP boxer Sunil Chauhan and his brother archer Neeraj Chauhan who were facing financial crunch after their father, who is the only earning member of the family, lost his job due to the pandemic and the family was forced to sell vegetables to make ends meet.
Taking cognizance of the matter and looking at the financial situation of the family, Union Minister of Youth Affairs and Sports Shri KirenRijiju has sanctioned an ex-gratia financial assistance of Rs. 5 lakhs each to the athletes under the PanditDeendayalUpadhyay National Welfare Fund for Sportspersons.
While archer Neeraj Chauhan has won the silver medal in 50m in Senior Archery Championship 2018 and won a medal at the 65th National School Games 2020, his brother Sunil Chauhan is a Boxer and won the Gold medal at Khelo India University Games, 2020.
Boxer Sunil Chauhan, when contacted about the financial assistance, was thrilled about the news and said: "the financial help will go a long way to help me and my family and we are really thankful to the minister to helping us at the time of our need."