Ministry of Power
NTPC Group records a double-digit growth of 13.3% in generation in 2nd Quarter
NTPC coal stations maintains high availability 94.21 % during April to Sept’20 as against 90.26% during the same period last year
01 OCT 2020 1:48PM by PIB Delhi
NTPC Group companies under Ministry of Power, recorded a double-digit growth of 13.3% in generation in 2nd Quarter from July to September 2020, compared to the same period last year. Group generation in first half of the current financial year from April to September 2020, was 145.87 BU, higher by 0.4% than the same period last year.
As per a statement issued by NTPC Ltd., NTPC coal stations have maintained high availability of 94.21 % during April to Sept’20 as against 90.26 % during the same period last year, demonstrating high levels of operational excellence.
With a total installed capacity of 62.9 GW, NTPC Group has 70 Power stations comprising of 24 Coal, 7 combined cycle Gas/Liquid Fuel, 1 Hydro, 13 Renewables along with 25 Subsidiary & JV Power Stations.

পাৱর মন্ত্রালয়
এন.তি.পি.সি. গ্রুপ্না অনিশুবা ক্বার্তরদা ১৩.৩%গী চাংদা মৈ পুথোকপগী মাই-পাকপা ফংবা ঙমখ্রে
এন.তি.পি.সি. কোয়লা স্তেসনশিংনা মমাং চহিগী মান্নবা মতমদা ৯০.২৬% ওইখিবা অদুগা চাংদম্নবদা এপ্রিল-সেপ্তেম্বর ২০২০গী মনুংদা ৯৪.২১%গী চাং ৱাংনা ফংবগী থৌওং লেপ্তনা পাঙথোক্লি
01 OCT 2020 1:48PM by PIB Imphal
পাৱর মন্ত্রালয়গী মখাদা লৈবা এন.তি.পি.সি. গ্রুপ কম্পেনীশিংনা মমাং চহিগী মান্নবা মতমগা চাংদম্নবদা জুলাইদগী সেপ্তেম্বর ২০২০ ফাওবগী মনুংগী অনিশুবা ক্বার্তরগী মনুংদা মৈ পুথোকপগী চাংদা ১৩.৩%গী শাহৌ লৌবা ঙমখ্রে। হৌজিক চৎলিবা শেনবা চহি অসিগী অহানবা তংখায় ওইরিবা এপ্রিলদগী সেপ্তেম্বর ২০২০ ফাওবগী মনুংদা পুন্না মৈ পুথোকখিবা অসি বি.য়ু. ১৪৫.৮৭ ওইদুনা মমাংগী চহিদা ওইখিবা চাং অদুদগী ০.৪% হেনবা ঙমখি।
এন.তি.পি.সি. লিমিতেদনা থোকপা ৱারোল অমগী মতুং ইন্না এন.তি.পি.সি.না এপ্রিল-সেপ্তেম্বর ২০২০গী মনুংদা মমাং চহিগী মান্নবা মতমদা ওইখিবা ৯০.২৬%কী চাং অদুগা চাংদম্নবদা ৯৪.২১%গী চাংদা লৈদুনা মৈ ফংবগী চাং ৱাংনা লেপ্তনা লৈবা ঙমখি হায়রি অমসুং মসিনা মখোয়গী থবক নীংথিনা তৌবগী থাক অদু উৎলি।
অপুনবা কেপাসিতী ৬২.৯ জি.দবল্যু. লৈদুনা এন.তি.পি.সি. গ্রুপকী কোয়লাগী ২৪, কম্বাইন্দ সাইকল গ্যাস/ফুএলগী ৭, হাইদ্রোগী ১, রিন্যুএবল ১৩গা লোয়ননা সবসিদরী অমসুং জে.ভি. পাৱর স্তেসন ২৫ লৈরি।