পাৱর মন্ত্রালয়
পাৱরগী কেন্দ্র মন্ত্রীনা লুপা করোর ৬.৯৯গী শেনফমগী প্রোজেক্ত অমা বিহারগী বরহারা (ভোজপুর জিলা)দা শঙ্গাখ্রে
প্রোজেক্ত অসিনা ভোজপুর জিলাগী বরহারা ব্লোক্তা লৈবা খুঙ্গংশিংগী তঙাই ফদবা ইনফ্রাস্ত্রকচর অমসুং চাউখৎপগী ফেসিলিতীশিং পীবা অমসুং ফগৎহনবদা পান্দম থম্লি
18 SEP 2020 2:13PM by PIB Imphal
পাৱর অমসুং অনৌবা অমসুং রীন্যুএবল ইনর্জীগী কেন্দ্রগী রাজ্য (আই./সি.) মন্ত্রী শ্রী আর.কে. সিংহনা ভিদিও কনফরেন্সিংগী খুত্থাংদা আর.ই.সি. লিমিতেদ (হান্নগী রুরেল ইলেক্ত্রিফিকেসন কোর্পোরেসন)না বিহারগী বরহারা (ভোজপুর জিলা)দা পায়খৎপা লুপা করোর ৬.৯৯গী সি.এস.আর.গী প্রোজেক্ত অমা শঙ্গাখ্রে। মসিগী প্রোজেক্ত অসিদা পি.সি.সি. শোরোক শাবগী স্কিম ৩৬, এল.ই.দি./সোলার অমসুং হাই-মাস্ত লাইৎ পীবগী স্কিম ২৩, চাত ঘাত ৩ শাবা, কম্ম্যুনিতী হোল অমসুং সব-হেল্থ সেন্তর ৩ শাবা অমসুং অরসেনিক লৌথোকপগী প্লান্ত ১২ শেম্বা য়াওনা পুন্না স্কিম ৭৭ য়াওরি।
প্রোজেক্ত অসিনা ভোজপুর জিলাগী বরহারা ব্লোক্তা লৈবা খুঙ্গংশিংগী তঙাই ফদবা ইনফ্রাস্ত্রকচর অমসুং চাউখৎপগী ফেসিলিতীশিং পীবা অমসুং ফগৎহনবদা মপুং ওইবা পান্দম থম্লি। সি.এম.দি. শ্রী এস.কে. গুপ্তা; ফাইনান্সকী দাইরেক্তর শ্রী অজোয় চৌধুরি; আর.ই.সি. লিমিতেদকী ই.দি., আই.এ.এস. শ্রী আর. লক্ষমনন্না থৌরম অসিগী মনুংদা মখোয়গী ৱাখল ফোঙদোক্নখি। অতোপ্পা জিলাগী ওফিসিএলশিং, বরহারাগী মীয়ামসু থৌরম অসুদা শরুক য়াখি। থৌরম অসিদা এক্স. এম.এল.এ. শ্রী রঘবেন্দ্র প্রতাপ সিংহ অমসুং বিহার সরকারগী হান্নগী মন্ত্রী ওইরম্বা মীওইশিংসু থৌরম অদুদা শরুক য়াদুনা ৱা ঙাংখি।
আর.ই.সি. লিমিতেদকী মতাংদা ৱাফম খরাঃ আর.ই.সি. লিমিতেদ (হান্নগী রুরেল ইলেক্ত্রিফিকেসন কোর্পোরেসন লিমিতেদ) অসি ভারত পুম্বগী ওইনা পাৱর সেক্তরদা শেল থাদবা অমসুং চাউখৎহনবদা মিৎয়েং চঙবা নবরত্না এন.বি.এফ.সি. অমনি। ইং ১৯৬৯দা লিংখৎখিবা আর.ই.সি. লিমিতেদ অসিনা চহি ৫০ হেন্না থবক তৌদুনা লাক্লি। মসিনা পাৱর-সেক্তর বেল্যু চেন খুদিংদা শেলগী তেংবাং পীরি। মসিদা নত্তনা, আর.ই.সি. অসি দীন্দয়াল উপাধ্যায় গ্রাম জ্যোতি য়োজনা (দি.দি.য়ু.জি.জে.ৱাই.), সৌভাগ্যনচিংবা পাৱর সেক্তরগী ভারত সরকারগী ফ্লেগশিপ স্কিম কয়াগী নোদেল এজেন্সীসু ওইরি।

Ministry of Power
Union Power Minister inaugurates projects worth Rs 6.99 Crore in Barhara (Bhojpur District), Bihar
The projects aims to improve and provide basic infrastructure & developmental facilities in the villages of Barhara block in Bhojpur district
18 SEP 2020 2:13PM by PIB Delhi
Shri. R K Singh, the Union Minister of State (IC) for Power & New and Renewable Energy inaugurated CSR projects undertaken by REC Ltd. (Formerly Rural Electrification Corporation) worth Rupees 6.99 Crore, in Barhara (Bhojpur District), Bihar, through video conferencing yesterday. There were a total of 77 schemes, which included 36 schemes for construction of P.C.C. roads, 23 schemes for installation of LED/ Solar and high mast lights, Construction of 3 Chat ghaat, Construction of 3 community hall & sub health centers and Installation of 12 nos. of arsenic removal plant.
The main objective of the projects is to improve and provide basic infrastructure & developmental facilities in the villages of Barhara block in Bhojpur district. Shri S. K. Gupta, CMD, Shri Ajoy Choudhury, Director (Finance), Shri R. Lakshmanan, IAS, ED from REC Limited shared their thoughts on the occasion. Other district officials, public from Barhara were present during the occasion. The event was graced by Shri Raghvendra Pratap Singh, Ex MLA and Ex Minister, Govt. of Bihar who addressed the gathering at the occasion in Barhara.
About REC Limited: REC Limited (formerly Rural Electrification Corporation Limited) is a Navratna NBFC focusing on Power Sector Financing and Development across India. Established in 1969, REC Limited has completed over fifty years in the area of its operations. It provides financial assistance across the power-sector value chain. Apart from this, REC is also the nodal agency for Govt. of India flagship schemes in the Power sector like Deendayal Upadhyaya Gram Jyoti Yojana (DDUGJY), Saubhagya, etc.