ঙাকশেল মন্ত্রালয়
দিফেন্স সর্ভিসশিংদা কোবিদ-১৯ কেসশিং
16 SEP 2020 5:03PM by PIB Imphal
আর্মী, নেভী অমসুং এয়র ফোর্সতা নাবা কোবিদ-১৯ কেসশিংগী মশিং অসি মথং শিৎনা ১৬৭৫৮, ১৩৬৫ অমসুং ১৭১৬নি।
কোবিদ-১৯না মরম ওইদুনা লৈখিদবগী মশিং অসি আর্মী অমসুং এয়র ফোর্সকী ওইনা মথং শিৎনবা ৩২ অমসুং ০৩ ওইখি অমদি নেভীগী ওইনদি ‘নিল’ ওইখি।
হৌজিক লৈরিবা চৎনা-পথাপকী মতুং ইন্না, সর্ভিস্তা লৈরিঙৈদা লৌনগনবা লায়না অসিনা মরম ওইরগা লৈখিদবগী অখন্নবা কম্পেন্সেসন লৈতে। অদুম ওইনমক সর্ভিস্তা লৈরিঙৈদা লৈখিদবা পুম্নমক্কী ওইনা তর্মিনেল বেনিফিৎশিং ফংহনগনি।
মসিগী ই-পাউ অসি ঙসি লোক সভাদা শ্রী অনুমুলা রেবান্থ রেদীদা অইবা পাউখুম ওইনা ঙকশেলগী রাজ্যগী মন্ত্রী শ্রী শ্রিপাদ নাইকনা পীখিবনি।

Ministry of Defence
COVID-19 Cases in Defence Services
16 SEP 2020 5:03PM by PIB Delhi
The number of COVID-19 cases in Army, Navy and Air Force are 16758, 1365 and 1716 respectively.
The number of deceased due to COVID-19 in Army and Air Force are 32 and 03 respectively and ‘NIL’ in case of Navy.
As per the extant Rules, there is no special compensation for deaths occurring due to infectious diseases while in service. However, all deaths while in service are awarded terminal benefits.
This information was given by Raksha Rajya Mantri Shri Shripad Naik in a written reply to Shri Anumula Revanth Reddy in Lok Sabha today.