নহারোল অমসুং শান্ন-খোৎনবগী মন্ত্রালয়
পদ্মশ্রী এৱার্দী বুলা চৌধুরীনা সাই কোলকতা রিজনেল সেন্তরদা ফিৎ ইন্দিয়া ফ্রীদম রনগী থৌরম লমথাখ্রে
09 SEP 2020 6:29PM by PIB Imphal
কোলকতাগী স্পোর্তস ওথোরিতী ওফ ইন্দিয়া রিজনেল সেন্তরনা নেতাজি সুভাশ ইস্তর্ন সেন্তরদা ঙসি অয়ুক ফিৎ ইন্দিয়া ফ্রীদম রনগী থৌরম অমা শিনখি মসিদা অর্জুনা এৱার্দী, পদ্মশ্রী এৱার্দী ওইরিবী অমসুং সমুদ্রগী চেনেল মঙা ইরোইদুনা লানখিবী অহানবা নুপী ওইখিবা হান্নগী নেস্নেল ৱুমেন স্বিমিং চেম্পিয়ন বুলা চৌধুরীসু শরুক য়াখি।
স্তাফ মেম্বর, ওফিসর, কোচ পুম্নমক্কা লোয়ননা রিজনেল দিরেক্তর ইন চার্জ বিনীৎ কুমারগা লোয়ননা লমজেল অসি চৌধুরীনা লমথাখি।
মহাক্না হায়খি হকচাং ফনা থম্বা হায়বা অসি ইম্ম্যুনিতী হেনগৎহনবা খক্তা নত্তে মসিনা ঐখোয়গী লৈবাক অসি ইশা-ইশানা অমদি অপুনবা অমা ওইনা শেমগৎপনি হায়না ফোঙদোকখি। “হকচাং ফনা লৈবা হায়বা অসি কোবিদ-১৯গী ওইরিবা ফীভম অসি খক্তদা নত্তনা মতুংদসু ফগৎহনবা মথৌ তাই। করিগুম্বা অদোম হকচাং ফরবদি অদোমগী ইমুং-মনুংসু হকচাং ফগনি অমদি অসুম্না তৌবনা ভারত পুম্বা হকচাং ফনা লৈবা ঙমগনি। মীপুম খুদিংমক্না নুমিৎ খুদিংগী হকচাং শাজেল খরা তৌগদবনি,” হায়না থৌরম অসিদা চৌধুরীনা ফোঙদোকখি।
ফ্রীদম রন অসি সাই সেন্তরগী মপান্দা সোল্ত লেক্কী মনুংদা হকচাং শাজেল তৌবা অমসুং হকচাং ফনা লৈবগী মরুওইবদা এৱেয়র্নেস পীনবা পাঙথোকপনি। ফিৎ ইন্দিয়া ফ্রীদম রন অসি ইস্তর্ন জোন পুম্বদা লৈবা নেস্নেল সেন্তর্স ফোর এক্সিলেন্স (এন.সি.ও.ই.শিং), সাই ত্রেনিং সেন্তরশিং (এস.তি.সি.শিং) অমসুং খেলো ইন্দিয়া ত্রেনিং সেন্তরশিং ঙসি অয়ুক শিনখি:
১. এন.সি.ও.ই. জগতপুর
২. এস.তি.সি. অগর্তালা
৩. এস.তি.সি. বোলপুর
৪. এস.তি.সি. বর্দৱান
৫. এস.তি.সি. কত্তক
৬. এস.তি.সি. ধেনকনাল
৭. এস.তি.সি. গীধোর
৮. এস.তি.সি. হজারিবাগ
৯. এস.তি.সি. জলপাগুরি
১০. এস.তি.সি. কিশঙ্গঞ্জ
১১. এস.তি.সি. লেবোং
১২. এস.তি.সি. পতনা
১৩. এস.তি.সি. পোর্ত ব্লেয়র
১৪. এস.তি.সি. রাঞ্চি
১৫. এস.তি.সি. সুন্দরগর

Ministry of Youth Affairs and Sports
Padmashree Awardee Bula Choudhury flags off Fit India Freedom Run event in SAI Kolkata regional centre
09 SEP 2020 6:29PM by PIB Delhi
The Sports Authority of India regional centre in Kolkata organised a Fit India Freedom Run event at the Netaji Subhash Eastern Centre this morning in the presence of Bula Choudhury, an Arjuna Awardee, Padmashree Awardee and former national women’s swimming champion who became the first woman to swim across five sea channels.
Choudhury flagged off the run which was attended by all the staff members, officers, coaches as well as Vineet Kumar, Regional Director In charge.
She mentioned that fitness is not only to increase immunity but also to build up our nation individually and as a whole. “Fitness is needed for not only during this Covid-19 situation but also after the situation improves. If you are fit, your family will be fit and in the process, the whole of India will be fit. Everybody should do some fitness activities daily,” Choudhury said during the event.
The Freedom Run took place outside the SAI centre within Salt Lake to spread awareness on the importance of physical activity and fitness. The Fit India Freedom Run was also organized this morning by all the National Centers of Excellence (NCOEs), SAI Training Centers (STCs) and Khelo India Training Centers across the Eastern Zone:
1. NCOE Jagatpur
2. STC Agartala
3. STC Bolpur
4. STC Burdwan
5. STC Cuttack
6. STC Dhenkanal
7. STC Gidhaur
8. STC Hazaribag
9. STC Jalpaguri
10. STC Kishanganj
11. STC Lebong
12. STC Patna
13. STC Port Blair
14. STC Ranchi
15. STC Sundergarh