প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শিক্ষক দিৱসত শিক্ষকসকলৰ প্ৰতি কৃতজ্ঞতা প্ৰকাশ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
ড০ সৰ্বেপল্লী ৰাধাকৃষ্ণনলৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি
05 SEP 2020 9:57AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে শিক্ষক দিৱসত শিক্ষকসকলৰ প্ৰতি কৃতজ্ঞতা প্ৰকাশ কৰাৰ লগতে ড০ সৰ্বেপল্লী ৰাধাকৃষ্ণনলৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি নিবেদন কৰে৷
এলানি টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে লিখে, “আমাৰ মনক আকৃতি প্ৰদান কৰা আৰু আমাৰ দেশ গঢ়াৰ দিশত আগবঢ়োৱা অৱদানৰ বাবে কঠোৰ পৰিশ্ৰমী শিক্ষকসকলৰ প্ৰতি আমি সদায় কৃতজ্ঞ হৈ ৰ’ম৷ শিক্ষক দিৱস উপলক্ষে শিক্ষকসকলৰ উল্লেখযোগ্য প্ৰচেষ্টাৱলীৰ বাবে আমি আমাৰ তেওঁলোকৰ প্ৰতি কৃতজ্ঞতা প্ৰকাশ কৰিছো৷ আমি ড০ সৰ্বেপল্লী ৰাধাকৃষ্ণনৰ প্ৰতি তেওঁ জয়ন্তী উপলক্ষে শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰিছো৷”
“আমাৰ দেশৰ গৌৰৱোজ্জল ইতিহাসৰ সৈতে আমাৰ সম্পৰ্ক অধিক সুদৃঢ় কৰাৰ ক্ষেত্ৰত আমাৰ প্ৰজ্ঞান শিক্ষকসকলতকৈ আৰু অধিক কোন হ’ব পাৰে৷ শেহতীয়া #MannKiBaatত মই আমাৰ মহান স্বাধীনতা আন্দোলনৰ বহু অজ্ঞাত ঘটনাৰ সন্দৰ্ভত শিক্ষাৰ্থীসকলক শিকোৱাৰ এক ধাৰণাৰ সন্দৰ্ভত শিক্ষকসকলৰ প্ৰতি শ্বেয়াৰ কৰিছিলো৷”

Prime Minister's Office
PM expressed gratitude to teachers on Teachers Day
Paid tributes to Dr S Radhakrishnan
05 SEP 2020 9:57AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi expressed gratitude to teachers on Teachers Day and also paid tributes to Dr S Radhakrishnan.
In a series of tweets, he wrote “We remain grateful to the hardworking teachers for their contributions towards shaping minds and building our nation. On Teachers Day, we express gratitude to our teachers for their remarkable efforts. We pay tributes to Dr. S. Radhakrishnan on his Jayanti.”
“Who better than our knowledgeable teachers to deepen our connect with our nation’s glorious history. During the recent #MannKiBaat, I had shared an idea of teachers teaching students about lesser known aspects of our great freedom struggle.”