প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা আই.পি.এস. প্রোবেস্নরশিংগা ৱারী শানগনি
03 SEP 2020 2:43PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সেপ্তেম্বর ৪, ২০২০, ইরাই নুমিৎকী অয়ুক পুং ১১ তাবা মতমদা সর্দার ভল্লভ ভাই পতেল নেস্নেল পুলিস একাদমী (এস.ভি.পি. এন.পি.এ.)দা পাঙথোক্কদবা দিক্সান্ত পেরেদ থৌরমদা, ভিদিও কনফরেন্সিংগী খুত্থাঙদা আই.পি.এস. প্রোবেস্নরশিংগা ৱারী শানগনি।
নুপী প্রোবেস্নর ২৮ য়াওনা আই.পি.এস. প্রোবেস্নর ১৩১না একাদমী অদুদা চয়োল ৪২গী বেসিক কোর্স ফেজ-১ লোইশিনখ্রে।
মখোয় আই.এ.এস., আই.এফ.এস.নচিংবা অতোপ্পা সর্ভিসশিংগা লোয়ননা মুসুরীদা লৈবা লাল বহাদুর সাস্ত্রী নেস্নেল একাদমী ওফ এদমিনিস্ত্রেসনদা অমসুং হায়দরাবাদগী তেলঙ্গনাদা লৈবা দা: মারী চন্না রেদ্দী ঐচ.আর.দি. ইন্সতিত্যুৎতা ফাওন্দেসন কোর্স লোইরবা মতুংদা একাদমী অদুদা দিসেম্বর ১৭, ২০১৮দা তিনখিবনি।
এস.ভি.পি. এন.পি.এ.দা পাঙথোকখিবা বেসিক কোর্স ত্রেনিং মনুংদা প্রোবেস্নরশিংদুদা লো, ইনভেস্তিগেসন, ফোরেন্সিক, লীদরসিপ অমদি মেনেজমেন্ত, ক্রিকিনোলোজী, পব্লিক ওর্দর অমদি ইন্তর্নেল সেক্যুরিতী, ইথিক্স অমসুং হ্যুমেন রাইৎস, মোদর্ন ইন্দিয়ন পুলিসিং, ফীল্দ ক্রাফ অমদি তেক্তিক্স, ৱীপন ত্রেনিং অমসুং নোংমৈ কাপ্পনচিংবা তোঙান তোঙানবা মনুংগী অমদি মপানগী ওইবা হীরমশিংদা ত্রেনীং পীখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister to interact with IPS Probationers
03 SEP 2020 2:43PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi shall be interacting, through video-conference, with IPS Probationers during the Dikshant Parade Event at the Sardar Vallabhbhai Patel National Police Academy (SVP NPA) at 11 AM on Friday, the 4th September 2020.
131 IPS probationers including 28 Lady Probationers have completed 42 weeks of Basic Course Phase-I training at the Academy.
They joined the Academy on 17 Dec 2018 after completing their Foundation Course at Lal Bahadur Shastri National Academy of Administration. Mussoorie and at Dr Marri Channa Reddy HRD Institute of Telangana. Hyderabad with other services like IAS, IFS etc.
During the Basic Course Training at SVP NPA, probationers are imparted training in various indoor & outdoor subjects like law, investigation, forensics, leadership & management, criminology, public order & internal security, ethics & human rights, modern Indian policing, field craft & tactics, weapon training & firing.