Ministry of Statistics & Programme Implementation
Payroll Reporting in India – A Formal Employment Perspective
25 AUG 2020 12:48PM by PIB Delhi
The National Statistical Office(NSO), Ministry of Statistics and Programme Implementation has released the press note on Employment Outlook of the country covering the period September, 2017 to June, 2020 based on the administrative records available with selected government agencies to assess the progress in certain dimensions. A detailed note is annexed.
A detailed note is annexed

স্তেতিস্তিক্স অমসুং প্রোগ্রাম ইম্প্লিমেন্তেসন মন্ত্রালয়
ভারতকী পেরোলগী রিপোর্ত – ফোর্মেল ইমপ্লোইমেন্ত পর্স্পেক্তিব
25 AUG 2020 12:48PM by PIB Imphal
নেস্নেল স্তেতিস্তিকেল ওফিস (এন.এস.ও.), স্তেতিস্তিক্স অমসুং প্রোগ্রাম ইমপ্লিমেন্তেসন্না সেপ্তেম্বর ২০১৭দগী জুন ২০২০ ফাওবা কোনশিন্দুনা অখন্নবা সরকারগী এজেন্সীশিংদা লৈবা এদমিনিস্ত্রেতিব রেকোর্দশিংদা য়ুম্ফম ওইদুনা অকক্নবা মাইকৈ খরদা লৈবা চাউখৎপগী শক্তম য়েংনবগীদম লৈবাক অসিগী ইমপ্লোইমেন্ত আউৎলুক্কী মতাংদা প্রেস নোৎ অমা ফোংখ্রে। অকুপ্পা মরোল য়াওরবা নোৎ অদু মসিদা য়াওরি।
অকুপ্পা মরোল য়াওরবা নোৎ অদু মসিদা য়াওরি।