রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
ভারতকী রাস্ত্রপতিনা জন্মাস্তমীগী য়াইফ পাউজেল পীরক্লি
11 AUG 2020 5:22PM by PIB Imphal
জন্মাস্তমী লাকপদা মীয়ামদা পীবা মহাক্কী পাউজেলদা ভারতকী রাস্ত্রপতি, রাম নাথ কোবিন্দনা হায়খি:
“শেংলবা জন্মাস্তমীগী থৌরমদা, ভারত অমসুং মপান্দা লৈরিবা ঐগী নুংশিরবা মীয়ামদা ঐগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি।
ৱাখল লৈবা অমসুং মীওইবগী অৱা-অনা খঙবা খুন্নাই অমা শেমগৎনবা ভাগবান শ্রী কৃষ্ণনা ঐখোয়না ইথিল পীরি। কর্ময়োগাগী মতাংদা মহাক্কী পাউজেলদা মনা ফংনবা হোৎনবগী মহুৎতা ঐখোয়গী থৌদাংশিংদা মিৎয়েং চঙনবা হায়রি। মসিগী ৱাখল্লোন অসি কোবিদ-১৯ লাকশিন্নবা মাংজিল থাদুনা থবক তৌরিবা ঐখোয়গী কোরোনা লান্মীশিংদা উবা ফংলে।
ঐখোয় মসিগী কুম্মৈ অসি পাংথোকপগা লোয়ন্না, ঐখোয়গী পুন্সিশিং অমসুং মীওইবা খুন্নাইগী য়াইফনবা ভাগবান শ্রী কৃষ্ণগী মুৎপা নাইদ্রবা অমসুং মালেম শীনবা থুংলবা পাউতাকশিং ইন্নবা ঐখোয় পুম্নমক ৱাশক লৌরসি”।

President's Secretariat
President of India’s Greetings on the eve of Janmashtami
11 AUG 2020 5:22PM by PIB Delhi
The President of India, Shri Ram Nath Kovind in his message on the eve of Janmashtami has said:-
“On the auspicious occasion of Janmashtami, I extend my warm greetings and best wishes to all my fellow citizens in India and abroad.
Lord Shri Krishna inspires us to establish a society that is just, sensitive and compassionate. His message of Karmayoga is a call to focus on our responsibilities rather than caring for rewards. This spirit has been evident in the working of all our Corona warriors who act at the forefront of our fight against COVID-19.
As we celebrate this festival, let us all resolve to follow the timeless and universal teachings of Lord Krishna for the betterment of our lives and humanity”.
Click here to see President's message in Hindi