ରାଷ୍ଟ୍ରପତିଙ୍କ ସଚିବାଳୟ
ପ୍ରେସ ବିଜ୍ଞପ୍ତି
06 AUG 2020 7:53AM by PIB Bhubaneshwar
ଜମ୍ମୁ ଓ କଶ୍ମୀରର ଲେଫ୍ଟନାଣ୍ଟ ଗଭର୍ଣ୍ଣର ଶ୍ରୀ ଗିରୀଶ ଚନ୍ଦ୍ର ମୁର୍ମୁଙ୍କ ଇସ୍ତଫାକୁ ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଗ୍ରହଣ କରିଛନ୍ତି ।
ଶ୍ରୀ ଗିରୀଶ ଚନ୍ଦ୍ର ମୁର୍ମୁଙ୍କ ସ୍ଥାନରେ ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଶ୍ରୀ ମନୋଜ ସିହ୍ନାଙ୍କୁ ଜମ୍ମୁ ଓ କଶ୍ମୀରର ଲେଫ୍ଟନାଣ୍ଟ ଗଭର୍ଣ୍ଣର ଭାବେ ନିଯୁକ୍ତି ପ୍ରଦାନ କରିଛନ୍ତି । ଶ୍ରୀ ମନୋଜ ସିହ୍ନା କାର୍ଯ୍ୟରେ ଯୋଗଦେବା ଦିନଠାରୁ ଏହି ଆଦେଶ କାର୍ଯ୍ୟକାରୀ ହେବ ।

President's Secretariat
PRESS COMMUNIQUE
06 AUG 2020 7:53AM by PIB Delhi
The President has accepted the resignation of Shri Girish Chandra Murmu as Lieutenant Governor of Jammu and Kashmir.
The President has been pleased to appoint Shri Manoj Sinha, to be the Lieutenant Governor of Jammu and Kashmir with effect from the date he assumes charge of his office vice Shri Girish Chandra Murmu.