Ministry of Electronics & IT
Goa joins MyGov Citizen Engagement Platform; 12 states had already launched their MyGov Platforms
CM Goa launches MyGoa Citizen Engagement Platform to promote participatory governance and policymaking
Citizens may enroll on www.goa.mygov.in to share opinions, ideas and suggestions with the Government
05 AUG 2020 5:19PM by PIB Delhi
Dr. Pramod Sawant, Chief Minister of Goa,launched the MyGov Goa portal, on 4th August 2020 in an online event making Goa join the MyGov Citizen Engagement Platform for enabling participative governance. “MyGov Goa portal will go a long way in strengthening public participation in the governance process and allow the state to connect to nationwide audience allowing citizens to participate in different forums and give their view/inputs on government policies/schemes,” he said at the launch.
MyGov (mygov.in), the Government of India’s citizen engagement and crowdsourcing platform, aims to promote active citizen participation in governance and policymaking. Since its launch on 26th July 2014, MyGov has adopted multiple engagement methodologies like discussions, tasks, innovation challenges, polls, surveys, blogs, talks, quizzes and on-ground activities by innovatively using internet, mobile apps, IVRS, SMS and outbound dialing (OBD) technologies. MyGov user base has expanded to more than 1.25 Crores and millions of citizens engage with MyGov on its social media platforms like Instagram, Facebook, Youtube, LinkedIn and Twitter. MyGov has also recently launched its channels on new age Apps like Sharechat and Roposo. MyGov’s Helpdesk on WhatsApp and Newsdesk on Telegram has greatly augmented Govts communications on COVID19.
In order to engage with citizens at the State level, MyGov has enabled state instances to crowdsource ideas and creative content for state specific initiatives in a Software-as-a-Service (SaaS) mode. 12 states had already launched their MyGov platforms State Instance, namely, Maharashtra, Haryana, Madhya Pradesh, Assam, Arunachal Pradesh, Manipur, Tripura, Chhattisgarh, Jharkhand, Nagaland, Himachal Pradesh and Uttarakhand. With consistent efforts of MyGov Team and respective state government’s support, the initiative has been a great success and is able to efficiently achieve its objective.
Smt. Jennifer Monserrate, Minister of Information Technology, Government of Goa, expressed her views on MyGov Goa and stated that MyGov Goa portal will encourage people of the state to share their thoughts, ideas and suggestions with the Government in areas related to various policies, programs, schemes etc.
Shri. Abhishek Singh, CEO MyGov India, spoke about how MyGov had become a preferred platform for promoting active participation of citizens in Governance and development.
Citizens may enroll on www.goa.mygov.in and share opinions, ideas and suggestions with the Government.

ইলেক্ত্রোনিক্স অমসুং আই.তি. মন্ত্রালয়
মাইগোভ সিতিজন এঙ্গেজমেন্ত প্লেতফোর্মদা গৱা য়াওরে; রাজ্য ১২ মাংজৌননা মখোয়গী মাইগোভ প্লেতফোর্মশিং হাংদোকখ্রে
লৈবাক ঙাকপা অমসুং থৌশিল শেম্বদা শরুক য়াবা হেনগৎহন্নবা গৱাগী চীফ মিনিস্তরনা মাইগৱা সিতিজন এনগেজমেন্ত প্লেতফোর্ম হাংদোক্লে
মীয়াম্না মখোয়গী অনিংবশিং, ৱাখল্লোনশিং অমসুং পাউতাকশিং সরকারদা পীনবা www.goa.mygov.in দা চঙবা য়াগনি
05 AUG 2020 5:19PM by PIB Imphal
২০২০গী অগস্ত ৪দা ওনলাইনদা পাংথোকপা থৌরম অমদা গৱাগী চীফ মিনিস্তর দোক্তর প্রমোদ সাৱান্তনা মাইগোভ গৱা পোর্তেল হাংদোকখ্রে অমসুং লৈবাক ঙাকপদা মীয়াম শরুক য়াবা ঙম্নবা মাইগোভ সিতিজন এঙ্গেজমেন্ত প্লেতফোর্মদা গৱা য়াওরে।
থৌরম অদুদা মহাক্না হায়খি মাইগোভ গৱা পোর্তেল অসিনা লৈবাক ঙাকপদা মীয়াম শরুক য়াবা হেনগৎহল্লগনি অমসুং রাজ্য অসিগা লৈবাক্কী অতৈ মীওইশিংগা শম্নদুনা রাজ্য অসিগী মীয়াম তোঙান-তোঙানবা ফোরমশিংদা শরুক য়াবা ফংলগনি অমসুং সরকারগী থবকশিং অমসুং থৌশিলশিংদা মখোয়গী ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোকপা য়ারগনি।
মাইগোভ (mygov.in), ভারত সরকারগী মীয়ামগা পাউ ফাওন্নবা মফম অমনি অমসুং মসিনা লৈবাক ঙাকপা অমসুং থৌশিল শেম্বদা মীয়াম শরুক য়াহন্নবা পান্দম থম্লি। ২০১৪গী জুলাই ২৬দা হৌদোকখিবদগী, মাইগোভনা মীয়ামগা পাউ ফাওন্নবা পাম্বৈশিং হায়বদি ৱা তান্নবা, থবকশিং, অনৌবা পুথোকপা চাংদম্নবা, মীখলশিং, সর্ভে, ব্লোগশিং, কুইজশিং ইন্তরনেত, মাইবাইল এপ্পশিং, আই.ভি.আর.এস, এস.এম.এস অমসুং ও.বি.দি তেক্নোলোজিশিং শীজিন্নদুনা পাংথোক্তুনা লাকলি। মাইগোভ শীজিন্নবা মীওই করোর ১.২৫ হেল্লে অমসুং সোসিএল মেদিয়া প্লেতফোর্মশিং হায়বদি ফেসবুক, য়ুতুব, লিঙ্কইন অমসুং তুইতরদা মীয়াম্না মাইগোভ শীজিন্নরি। হন্দক অনৌবা এপ্পশিং হায়বদি সিয়রচাত অমসুং রোপোসোদা মাইগোভনা মসিগী চেন্নেলশিং হাংদোক্লে। হ্বাতসএপ্পগী হেল্পদেক্স অমসুং তেলিগ্রামগী নিউদেক্সতা মাইগোভনা মীয়ামদা কোবিদ-১৯গী ই-পাউশিং ফংহল্লি।
রাজ্য থাক্তা মীয়ামগা পাউ ফাউন্নবা , সোফৱায়র-এস-এ-সর্বিস(সাস)গী মওংদা মাইগোভনা মীয়ামগী ৱাখল্লোনশিং লৌরে অমসুং মচাক কয়া শেমগৎলে। রাজ্য ১২ মখোয়গী মাইগোভ প্লেতফোর্মশিং হাংদোকখ্রে,মখোয় অদুদি মহারাস্ত্রা, হরিয়ানা, মৈধ্য প্রদেস, অসাম, অরুনাচল প্রদেস, মনিপুর, ত্রিপুরা, ছতিসগর, ঝরখান্দ, নাগালেন্দ, হিমাচল প্রদেস অমসুং উত্তরখান্দনি। মাইগোভকী কাংবু অমসুং রাজ্য সরকারশিংনা মতেং পাংবদগী থবক অসি য়াম্না চাউনা মাইপাক্লে অমসুং মসিগী পান্দমশিং ফংবা ঙম্লে।
গৱা সরকারগী ইনফোর্মেসন তেক্নোলোজি মিনিস্তর, শ্রীমতি জেন্নিফর মোনসেরেতনা হায়খি, রাজ্য অসিগী মীয়াম্না সরকারগী থবকশিং, থৌশিলশিং অমসুং স্কিমশিংগী মতাংদা মখোয়গী অনিংবশিং পীরক্নবা অমসুং পাউতাকশিং পীরক্নবা মাইগোভ গৱা পোর্তেল অসিনা মীয়ামগা পাউ ফাওনগনি।
মাইগোভ ইন্দিয়াগী সি.ই.ও অবিসেক সিংহনা, লৈবাক ঙাকপা অমসুং চাউখৎ-থৌরাংগী থবকশিংদা শরুক য়ানবা কমদৌনা মাইগোভ অসি মীয়াম্না পাম্না মফম অমা ওইরকপগে হায়গী মতাংদা ফোংদোকখি।
মীয়াম্না মখোয়গী অনিংবশিং, ৱাখল্লোনশিং অমসুং পাউতাকশিং সরকারদা পীনবা www.goa.mygov.in দা চঙবা য়াগনি।