Ministry of Defence
Celebration of the 74th Independence Day will be marked by the musical performances of the Bands from Army, Navy and Indian Air Force
05 AUG 2020 11:16AM by PIB Delhi
The Military Bands are, for the first time, celebrating Independence Day by displaying their performances across the country, during the fortnight beginning 1st August 2020. The performances are intended as gestures of gratitude and appreciation of the nation towards the Corona warriors who have been steadfastly fighting to stop the spread of the Coronavirus in the country even at the risk of their lives. The bands of Army, Navy and Police have performed at Porbandar, Hyderabad, Bengaluru, Raipur, Amritsar, Guwahati, Allahabad and Kolkata so far. The Military and Police Bands will perform in the afternoon today at Vishakhapatnam, Nagpur and Gwalior. On 7th August, 2020 Military Bands are scheduled to perform in Srinagar and Kolkata. Tri services Band will be giving three performances in Delhi, one each at Red Fort, at Rajpath and at India Gate on 8th, 9th and 12th August, 2020 respectively. Military and Police Bands will also perform in Mumbai, Ahmedabad, Shimla and Almora on 8th August, 2020; in Chennai, Nasirabad, ANC (Andaman& Nicobar Command) Flag Point and Dandi on 9th August, 2020 and in Imphal, Bhopal and Jhansi on 12th August, 2020. The final performance of the series will be held on 13th August, 2020 in Lucknow, Faizabad, Shilong, Madurai and Champaran.

ঙাকশেল মন্ত্রালয়
আর্মী, নেভী অমসুং ইন্দিয়ন এয়র ফোর্সতগী বেন্দশিংনা ঈশৈ-নোংমাইগী ওইবা থৌরমশিং উৎপগা লোয়ননা ৭৪শুবা নিংখা তম্বগী নুমিৎ পাল্লন তৌগনি
05 AUG 2020 11:16AM by PIB Imphal
অহানবা ওইনা মিতিতরী বেন্দশিংনা লৈবাক শিনবা থুংনা মখোয়গী হৈজরিবশিং অদু ওগস্ত ১, ২০২০দগী হৌনা উৎতুনা নিংখা তম্বগী নুমিৎ পাঙথোক্লি। মখোয়গী পর্ফোর্মেন্সশিং অসি লৈবাক অসিদা কোরোনাভাইরস শন্দোকপা থিংনবা মখোয়গী থৱায় খুপাক্তা হাপতুনা লান্থেংনরিবা লৈবাক অসিদা লৈরিবা কোরোনা ৱারিয়রশিংবু তৌবিমল খঙবা উৎপা ওইনা অমসুং থাগৎপা ফোঙদোকপা ওইনা লান্থোক্কনি। হৌজিক ফাওবদা আর্মী, নেভী অমসুং ইন্দিয়ন এয়র ফোর্সতগী বেন্দশিংনা পোর্বন্দর, হাইদ্রবাদ, বেঙ্গলুরু, রাইপুর, অমৃৎসর, গুৱাহাতি, অলহাবাদ অমসুং কোলকতাদা উৎখ্রে। ঙসি নুংথিল মিলিতরী অমসুং পুলিস বেন্দশিংনা বিশাখপতনম, নাগপুর অমসুং গ্বালিয়রদা উৎলগনি। ওগস্ত ৭, ২০২০দা মিলিতরী বেন্দশিংনা স্রিনগর অমসুং কোলকতাদা উৎনবা শেম শারি। ত্রাই সর্ভিসেস বেন্দনা ওগস্ত ৮, ৯ অমদি ১২দা মথং শিৎনা দিল্লীগী লাল কিলাদা, রাজপথ অমসুং ইন্দিয়া গেৎতা পর্ফোর্মেন্স অহুম উৎকনি। ওগস্ত ৮, ২০২০দা মিলিতরী অমসুং পুলিস বেন্দশিংনা মুম্বাই, আহমেদাবাদ, শিমলা অমসুং অলমোরাদসু উৎকনি; ওগস্ত ৯দা চেন্নাই, নসিরবাদ, এ.এন.সি. (অন্দামান এন্দি নিককোবর কম্মান্দ) ফ্লেগ পোইন্ত অমসুং দান্দিদা অমসুং ওগস্ত ১২, ২০২০দা ইম্ফাল, ভোপাল অমসুং ঝান্সিদা উৎকনি। মথং মথং উৎলকপনা অরোইবা পর্ফোর্মেন্স অসি লক্ষনৌ, ফাইজবাদ, শিল্লোং, মধুরাই অমসুং চম্পারনদা ওগস্ত ১৩, ২০২০দা উৎকনি।