Ministry of Power
NTPC achieves highest daily gross generation of 977.07 MU
29 JUL 2020 2:16PM by PIB Delhi
As per a statement by NTPC Ltd., a PSU under Ministry of Power and Country’s largest power generation company, it has achieved highest daily gross generation of 977.07 Million Unit (MU) on 28th July, 2020. NTPC total generation includes power generated from its Subsidiary and JV companies.
NTPC stated that five of its power stations Korba, Sipat & Lara in Chhattisgarh, Talcher Kaniha in Odisha and Koldam hydro in Himachal Pradesh exhibited exceptional performance & achieved 100% Plant Load Factor (PLF) on the day. NTPC’s previous best daily generation was 935.46 MU achieved on 12th March 2019.
With a total installed capacity of 62910 MW, NTPC Group has 70 Power stations comprising of 24 Coal, 7 combined cycle Gas/Liquid Fuel, 1 Hydro, 13 Renewables along with 25 Subsidiary & JV Power Stations.

পাৱর মন্ত্রালয়
এন.তি.পি.সি.না এম.য়ু.৯৭৭.০৭গী খ্বায়দগী ৱাংবা দেলী গ্রোস জেনরেসন ফংখ্রে
29 JUL 2020 2:16PM by PIB Imphal
এন.তি.পি.সি.লিমিতেদকী ৱারোল মতুং ইন্না পাৱর মিনিস্ত্রীগী মখাদা লৈবা পি.এস.য়ু. অমসুং লৈবাক্কী খ্বায়দগী চাওবা পাৱর জেনরেসন কম্পনীনা ২০২০গী জুলাইগী ২৮তা মিলিয়ন য়ুনিৎ (এম.য়ু) ৯৭৭.০৭ ফংলদুনা খ্বায়দগী ৱাংবা দেলী গ্রোস জেনরেসন ওইখ্রে। এন.তি.পি.সি.গী অপুনবা জেনরেসন অসি সব্সিদিয়ারী অমসুং জে.ভি. কম্পনীশিংগী পাৱর জেনরেসনসু য়াওরি।
এন.তি.পি.সি. হায় মদুদি পাৱর স্তেসন মঙা হায়বদি ছত্তিসগরগী কোর্বা, সিপাত অমসুং লারা, ওরিশাগী কানিহা অমসুং হিমাচল প্রদেশকী কোল্দাম হাইদ্রোনা হানগা মান্নদবা মওংদা হেন্না পুথোরকপা অমা উৎলকই অমসুং প্লান লোদ ফেক্তর নুমিৎ অদুদা ১০০% ফংবা ঙমখি।
অপুনবা লিংখৎখিবা কেপাসিতী মেগা ৱাত ৬২৯১০ ওইরদুনা, এন.তি.পি.সি.গী গ্রুপ্তা পাৱর স্তেসন ৭০ লৈরি, মসিগী মনুংদা কোয়লাগী ২৪, কম্বাইন সাইকল গ্যাস/লিক্বিদ ফুইলগী ৭, হায়দ্রোগী ১, রিনেৱেব্লসগী ১৩ লোয়ননা সব্সিদিয়ারি অমসুং জে.ভি. পাৱর স্তেসনগী ২৫নি।