শেল-থুম মন্ত্রালয়
এফ.আর.দি.আই. বিলগী মতাংদা শেংদোকপা
এফ.আর.দি.আই. বিল অমুক পুথোক্নবা ৱারেপ লৌবা লৈতে
27 JUL 2020 6:47PM by PIB Imphal
ফাইনান্সিএল রিজোলুসন এন্দ দিপোজিৎ ইন্সুরেন্স বিল, ২০১৭ (এফ.আর.দি.আই.বিল) ২০১৭গী অগস্ত ১০দা লোক সভাদা পুথোকখি অমসুং মতুং তারকপদা, য়েংশিন্নবা অমসুং পাউ পীরক্নবা সংসদকী জোইন্ত কমিতিদা শীন্নখি।
মখা তানা য়েংশিন্নবা অমসুং অমুক হন্না খন্ননবা সরকারনা ২০১৮গী অগস্ত থাদা এফ.আর.দি.আই বিল লৌথোকখ্রে।
এফ.আর.দি.আই. বিল অমুক হন্না পুথোক্লগনি হায়না মেদিয়াগী পাউ খর লৈরে। এফ.আর.দি.আই. বিল অমুক হন্না পুথোক্নবা সরকারনা ৱারেপ অমতা লৌখিবা লৈতে হায়না শেংদোক্লি।

Ministry of Finance
Clarification on FRDI Bill
No decision taken to reintroduce the FRDI Bill
27 JUL 2020 6:47PM by PIB Delhi
The Financial Resolution and Deposit Insurance Bill, 2017 (FRDI Bill) was introduced in Lok Sabha on 10th August, 2017 and, thereafter, was referred to the Joint Committee of Parliament for examination and report thereon.
The Government had withdrawn the FRDI Bill in August, 2018 for further comprehensive examination and reconsideration of the subject.
There are some media reports about reintroduction of the FRDI Bill. This is to clarify that the Government has not taken any decision to reintroduce the FRDI Bill.