Ministry of Defence
Defence Ministry delegates capital procurement powers to Armed Forces
15 JUL 2020 6:44PM by PIB Delhi
Considering the security environment due to prevailing situation along the Northern Borders and the need to strengthen the Armed Forces for the Defence of our borders, a Special Meeting of the Defence Acquisition Council was convened on 15th July 2020 under the Chairmanship of Raksha Mantri Shri Rajnath Singh.
The DAC delegated the powers for progressing urgent Capital Acquisition Cases upto Rs 300 crores to the Armed Forces to meet their emergent operational requirements. This will shrink the procurement timelines and ensure placement of orders within six months and commencement of deliveries within one year.

ঙাকশেল মন্ত্রালয়
ঙাকশেল মন্ত্রীনা আর্ম ফোর্সেসতা কেপিতেল প্রোক্যুরমেন্তকী শক্তি শিন্নখ্রে
15 JUL 2020 6:44PM by PIB Imphal
অৱাং থংবা ঙমখৈদা সেক্যুরিতীগী হৌজিক ওইরিবা ফিবম অসি য়েংলগা অমসুং ঐখোয়গী ঙমখৈ ঙাকশেন্নবদা আর্ম ফোর্সেসকী মপাঙ্গল হেনগৎনবগীদমক্তা দিফেন্স এক্যুজিসন কাউন্সিলগী অখন্নবা মীফম অমা জুলাই ১৫, ২০২০দা ঙাকশেল মন্ত্রী শ্রী রাজনাথ সিংহগী লুচিং মখাদা ফমখ্রে।
এ.দি.সি.না খুদক্কী ওইবা ওপরেসনেল রিক্বায়রমেন্তশিং পীনবগীদমক তঙাই ফদনা খুদক্কী ওইবা লুপা কোতি ৩০০ ফাওবগী কেপিতেল এক্যুজিসন কেসশিংগী শক্তি আর্ম ফোর্সেসতা শিন্নখ্রে। মসিনা পোৎচৈ লৈবদা চঙবা মতম তেনশিনহন্দুনা ওর্দরশিং থা তরুক্কী মনুংদা তৌবা ঙম্লগনি অমসুং পোৎচৈশিং য়ৌবনা চহী অমগী মনুংদা দেলিবর তৌহনবা ঙম্লগনি।