UPSC
CISF AC (Exe) LIMITED DEPARTMENTAL COMPETITIVE EXAMINATION, 2020
13 JUL 2020 8:57PM by PIB Delhi
On the basis of the results of the written part of the CISF AC (Exe) Limited Departmental Competitive Exam, 2020 held by the UPSC on 01.03.2020, the candidates with the under mentioned roll numbers have qualified provisionally for Physical Standards/Physical Efficiency Tests and Medical Standards Tests. The result of one candidate (Roll No.0800651), has been withheld in compliance with the Order of the Hon’ble High Court, Delhi.
The Central Industrial Security Force (CISF) will intimate to the candidates about the date, time and venue of the Physical Standards/Physical Efficiency Tests and Medical Standards Tests to be conducted by them. In case any candidate, whose roll number figures in this list, does not receive any intimation regarding the same, he/she may contact the CISF Authorities, immediately.
The marks and other details related to examination shall be available on the Commission’s website within 30 days from the date of publication of the final result i.e. after conduct of the interview by the UPSC and would be available on the UPSC’s website for a period of 30 days.
Candidates are also advised to intimate the change in their address, if any, to the CISF authorities at HQ: DG, CISF, Block No. 13, CGO Complex, Lodhi Road, New Delhi-110003.
Click here for the results:

য়ু.পি.এস.সি.
সি.আই.এস.এফ. এ.সি. (এক্স) লিমিতেদ দিপার্মেন্তেল কম্পিতিতিব একজামিনেসন, ২০২০
13 JUL 2020 8:57PM by PIB Imphal
য়ু.পি.এস.সি.না ০১.০৩.২০২০দা পাঙথোকখিবা সি.আই.এস.এফ. এ.সি. (এক্স) লিমিতেদ দিপার্মেন্তেল কম্পিতিতিব একজামিনেসন, ২০২০গী অইবা শরুক্কী ফলশিংদা য়ুম্ফম ওইরগা মখাদা পীরিবা কেন্দিদেৎশিংগী রোল নম্বরশিং অসি ফিজিকেল স্তেন্দর্দশিং/ফিজিকেল ইফিসিয়েন্সীগী চাংয়েংশিং অমসুং মেদিকেল স্তেন্দর্দশিংগী চাংয়েংশিংগীদমক মায় পাক্লে। কেন্দিদেৎ (রোল নম্বর ০৮০০৬৫১) অমগী ফল ইকাই খুম্নরিবা দিল্লী হাই কোর্তকী ওর্দর ঙাকনা চৎপনবা ৱিৎহেল্দদা থমখ্রে।
সেন্ত্রেল ইন্দস্ত্রীএল সিক্যুরিতী ফোর্স (সি.আই.এস.এফ.)না মখোয়না পাঙথোক্কদৌরিবা ফিজিকেল স্তেন্দর্দশিং/ফিজিকেল ইফিসিয়েন্সীগী চাংয়েংশিং অমসুং মেদিকেল স্তেন্দর্দশিংগী চাংয়েংশিংগীদমক কেন্দিদেৎশিংদা তাং, মতম অমসুং মফমগী মরমদা খঙহনগনি। করিগুম্বা লিস্ত অসিদা রোল নম্বর য়াওবা কেন্দিদেৎদা হীরম অসিদা পাউ অমত্তা খঙহল্লত্রবদি, মহাক্না সি.আই.এস.এফ.কী ওথোরিতীদা খুদক্তা পাও ফাওরকপা য়াগনি।
অরোইবগী ফল লাউথোকখিবা তাং অদুদগী নুমিৎ ৩০নিগী মনুংদা কম্মিসনগী ৱেবসাইৎতা মার্কশিং অমসুং অতৈ অতোপ্পা একজামিনেসন অসিগা মরী লৈনবা ৱারোলশিং ফংবিগনি হায়বদি য়ু.পি.এস.সি.না ইন্তর্ভ্যু অসি পাঙথোক্লবা মতুংদা নুমিৎ ৩০গী মতমগী মনুংদা য়ু.পি.এস.সি.গী ৱেবসাইৎতা ফংবীগনি।
‌ কেন্দিদেৎশিংনা মখোয়গী লৈফম শেমদোকনিংবা লৈরবদি শেমদোকহৌনবা সি.আই.এস.এফ. ওথোরিতীশিংগী ঐচ.ক্যু: দি.জি., সি.আই.এস.এফ, ব্লোক নম্বর ১৩, সি.জি.ও. কমপ্লেক্স, লোধি রোদ, নই দিল্লী – ১১০০০৩দা পাউ ফাওরক্কদবনি।
ফলশিংগীদমক মসিদা নম্বীয়ু: