রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱে মন্ত্রালয়
কন্সত্রক্সনগী খুৎশু-খুৎলাই পুবা গারীশিং, ত্রেক্তরশিং অমসুং হার্ভেস্তরশিংগী বি.এস.- IV ইমিসন দিফর তৌবগী কাংলোনশিংগী মোতোর ভেহিকল রুলশিং এমেন্দ তৌনবা পাউতাকশিং কৌরি
23 JUN 2020 12:28PM by PIB Imphal
রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱেস মন্ত্রালয়না প্রজা মীয়াম য়াওনা স্তেক হোল্দর পুম্নমক্তগী কন্সত্রক্সনগী খুৎশু-খুৎলাই পুবা গারীশিং, ত্রেক্তরশিং অমসুং হার্ভেস্তরশিংগী বি.এস.- IV ইমিসন দিফর তৌনবা কাংলোনশিংগী মোতোর ভেহিকল দ্রাফ রুলশিং এমেন্দ তৌনবা প্রপোজ তৌখিবা অসিগী মতাংদা পাউতাকশিং অমসুং কম্মেন্তশিং কৌরি। মসিগী মতাংদা নোতিফিকেসন অমা ১৯দা থোকখি মদু মসিদা ফংগনি www.morth.gov.in.
কোবিদ-১৯গী ফিভম য়েংলগা হন্দক চহিগী ওক্তোবর ১দগী চৎনবা হৌগদবা মথংগী তাঙ্কক্কী ইমিসনগী কাংলোনশিং ইম্প্লিমেন্ত তৌবদা মতম খরা পীবগা মরী লৈননা লৌউ শিংউগী মন্ত্রালয় অমসুং কন্সত্রক্সনগী খুৎশু খুলাই শারিবশিংনা হায়জরকপদগী মন্ত্রালয়না তাং জুন ১৯, ২০২০দা দ্রাফ নোতিফিকেসন জি.এস.আর. ৩৯৩ (ই) অমা থোকখ্রে। হায়জবা লৌরদুনা মন্ত্রালয়না ওক্তোবর ১ ২০২০দগী ওক্তোবর ১ ২০২১ ফাওবদা কন্সত্রক্সনগী খুৎশু-খুৎলাই পুবা গারীশিং, ত্রেক্তরশিং অমসুং হার্ভেস্তরশিংগী ওইনা বি.এস.(সি.ই.ভি./তি.আর.ই.এম)- IV ইসনগী কাংলোনশিং দিফর তৌনবগী মতাংদা দ্রাফ নোতিফিকেসন থোকখ্রে।

Ministry of Road Transport & Highways
Suggestions invited for amending Motor Vehicle Rulesto defer BS-IV emission norms for construction equipment vehicles, tractors and harvestors
23 JUN 2020 12:28PM by PIB Delhi
Ministry of Road Transport and Highways has invited suggestions and comments from all stake holders including general public on the proposed amendment in the Motor Vehicle Draft rules fordeferment of BS-IV emission norms for construction equipment vehicles,tractors and harvesters. A Notification to this effect has been issued on the 19th instant, which can be seen at www.morth.gov.in.
A draft notification GSR 393 (E) dated 19th June2020 has been issued by the Ministry onthe request from Agriculture Ministry and construction equipment manufacturers in regard to providing some time for implementing the next stage of emission norms which are to be made applicable wef 1st Oct this year in view of COVID-19 situation. Considering the request, the ministry has issued thedraft Notification regarding deferment of BS(CEV/TREM)-IV emission norms which pertain to construction equipment vehicles, tractors and harvesters, from 1st Oct 2020 to 1st October 2021 inviting suggestions from stakeholders.