Ministry of Defence
176 Indian Citizens from Bahrain & Oman Complete Quarantine at Naval Base, Kochi
04 JUN 2020 7:42PM by PIB Delhi
176 Indians from Bahrain and Oman completed their mandated Quarantine period at Naval Base Kochi today. The residents of the Southern Naval Command Covid Care Centre (CCC) for the past two weeks would now travel back to various parts of the country.
During their stay at the CCC they were provided with all meals, personal hygiene kits, supervised medical care, WiFi& telephone facilities, new BSNL SIM cards as well as currency exchange, amongst other basic amenities.
All residents underwent the RT-PCR tests during their stay and have tested negative prior to discharge.
49 Indians from Oman were the last to depart the CCC today, whilst 127 from Bahrain left the Indian Navy Facility between 01 & 02 Jun.
The Navy's Quarantine facility at Kochi with a 200 bed capacity was set up in Mar 20 and has been serving as a transit quarantine camp for naval personnel returning to Kochi on duty after leave. It was modified at short notice to cater for the arrival of personnel from Bahrain & Oman. The Camp is being managed by trained naval doctors and personnel from the School of Naval Airmen (SFNA) at Southern Naval Command.
The Indian Navy has spared no effort in supporting the nation in its battle against COVID-19 and continues to fulfil its resolve towards dedicating Har Kaam Desh Ke Naam

ঙাকশেল মন্ত্রালয়
বহরেন অমসুং ওমানদগী হলকপা ভারত মচা ১৭৬ কোচিগী নেভেল বেজদা মপুং ফানা ক্বরেন্তিন তৌখ্রে
04 JUN 2020 7:42PM by PIB Imphal
বহরেন অমসুং ওমানদগী হলকপা ভারত মচা ১৭৬ কোচিগী নেভেল বেজদা ঙসি মপুং ফানা ক্বরেন্তিন তৌবা লোইখ্রে। হৌখিবা হপ্তা অনিদগী সাউদর্ন নেভেল কমান্দ কোবিদ কেয়র সেন্তর (সি.সি.সি.)দা লৈরকখিবা রেসিদেন্সশিং হৌজিক লৈবাক অসিগী তোঙান-তোঙানবা শরুকশিংদা চৎখ্রগনি।
সি.সি.সি.দা মখোয়না লৈরিঙৈ মনুংদা মখোয়দা চাকলেনশিং, পর্সোনেল হাইজিন কিৎশিং, সুপর্ভাইজ মেদিকেল কেয়র, ৱাইফাই অমসুং তেলিফোনগী খুদোংচাবশিং, অনৌবা বি.এস.এন.এল. সিম কার্দশিং ফংহনখি লোয়ননা করেন্সী একচেঞ্জ তৌবগী খুদোংচাবসু ফংহনখি।
রেসিদেন্ত পুম্নমক মখোয়না লৈরিঙৈ মতম মনুংদা আর.তি.-পি.সি.আর. তেস্তশিং তৌখি অমদি থাদোক্ত্রিঙৈ মাংওইননা নেগতিব ওইখি।
ওমানদগী হলকপা ভারত মচা ৪৯ ঙসি সি.সি.সি.দগী থাদোকখ্রে, অদুগা বহরেনদগী হলকপা ১২৭না জুন ১ অমসুং ২গী মরক্তা ইন্দিয়ন নেভী ফেসিলিতী থাদোকখি।
ফমুং ২০০গী কেপাসিতী অমগা লোয়ননা কোচিদা লৈরিবা নেভীগী ক্বরেন্তিন ফেসিলিতী অসি মার্স ২০দা শেমগৎখি অমদি ছুতিগী মতুং মথৌগীদমক কোচিদা হলকপা নেভীগী পর্সোনেলশিংমগীদমক ত্রান্সিৎ ক্বরেন্তিন কেম্প অমগুম মথৌ তৌখি। বহরেন অমসুং ওমানদগী হলকপশিংগীদমক মসিবু মোদিফাই তৌখি। কেম্প অসি ত্রেন তৌরবা নেভীগী দোক্তরশিং অমদি সাউদর্ন নেভেল কমান্দদা স্কুল ওফ নেভেল এয়রমেন (এস.এফ.এন.এ.) দগী পর্সোনেলশিংনা মেনেজ তৌরি।
কোবিদ-১৯গী মায়োক্তা লৈবাক অসিনা শোক্নরিবা লান্দা ভারতকী নোভীনা তেংবাংবা লেপত্রি অমদি হর কাম দেশ কে নামদা কত্থোকপগী মায়কৈদা মসিগী ৱারেপ মখা তানা চত্থরি।