Ministry of Statistics & Programme Implementation
Payroll Reporting in India – A Formal Employment Perspective
22 MAY 2020 5:05PM by PIB Delhi
The National Statistical Office(NSO), Ministry of Statistics and Programme Implementation has released the press note on Employment Outlook of the country covering the period September, 2017 to March, 2020 based on the administrative records available with selected government agencies to assess the progress in certain dimensions.
A detailed note is annexed.

স্তেতিস্তিক্স অমসুং প্রোগ্রাম ইম্প্লিমেন্তেসন মন্ত্রালয়
ভারত্তা পেরোলগী পাউদম-ফোর্মেল ওইবা এম্প্লোইমেন্তকী পর্সপেক্তিব অমা
22 MAY 2020 5:05PM by PIB Imphal
স্তেতিসতিক্স অমসুং প্রোগ্রাম ইম্প্লিমেন্তেসন মন্ত্রালয়গী নেস্নেল স্তেতিসতিকেল ওফিস (এন.এস.ও. )না খনগৎলবা সরকারগী এজেন্সীশিংগা লোয়ননা অফংবা এদমিনিস্ত্রেতিবকী রেকোর্দশিংদগী অকক্নবা দাইমেন্সন্দা খুমাং চাউশিনবা য়েংননবা সেপ্তেম্বর, ২০১৭দগী মার্চ, ২০২০ ফাওবদা য়ুম্ফম ওইদুনা লৈবাক অসিগী এম্প্লোয়মেন্ত আউতলুক্তা প্রেস নোৎ অমা ফোংখ্রে।
মরিক চুম্বা ৱারোল হাপ্লি