য়ু.পি.এস.সি.
য়ু.পী.এস.সি.না জুন ৫কী মীফমগী মতুংদা চাংয়েংশিংগী অনৌবা কেলেন্দর অমা লাউথোক্লগনি
20 MAY 2020 6:49PM by PIB Imphal
কোবিদ-১৯না মরম ওইদুনা লৈবাক শিনবা থুংনা অহুমশুবা ফেজকী অথিংবশিং থম্লিবা অসিগী মতুং তারকপা ফীভমশিং য়েংশিন্নবা য়ুনিয়ন পব্লিক সর্ভিস কম্মিসননা অখন্নবা মীফম অমা ফমখ্রে। অথিংবা মখল কয়া শাংদোকপগী নোতিস অদু খন্নরদুনা হৌজিক্কী ওইনা চাংয়েংশিং অমসুং ইন্তর্ভ্যুশিং হৌবা হায়বসি ওইথোক্লোই হায়না কম্মিসননা ৱারেপ লৌখ্রে।
অদুম ওইনমক কম্মিসননা কেন্দ্র সরকার অমসুং তোঙান তোঙানবা স্তেৎ সরকারনা লাউথোক্লিবা অফবা মাইকৈরোমদা লাকপগী কোমথোকপশিং অসি য়েংলগা লোকদাউনগী মরিশুবা তাঙ্কক লোইরবা মতুংদা অমুক্কা ফীভম অসি য়েংশিন্নবা ৱারেপ লৌখ্রে। হৌখিবা থা অনিদগী য়ৈথোক্তুনা লাক্লবা তোঙান তোঙানবা চায়েংশিং অমসুং ইন্তর্ভ্যুগী কেন্দিদেৎশিংদা চমম্নবা কোকহন্নবগী মীৎয়েং অমগী মখাদা কম্মিসননা জুন ৫, ২০২০দা ফমগদৌরিবা মথংগী মীফমদা চাংয়েংশিংগী শেমদোক্লবা সেদ্যুল অমা থোক্লগনি। জুন ৫, ২০২০গী কম্মিসনগী মীভমগী মতুংদা চায়েংশিংগী অনৌবা কেলেন্দরগী অকুপ্পা ৱারোল য়ু.পী.এস.সি.গী ৱেবসাইৎতা ফোংলগনি।

UPSC
New calendar of examinations will be announced by UPSC after 5th June meeting
20 MAY 2020 6:49PM by PIB Delhi
The Union Public Service Commission held a special meeting today to review the situation after the third phase of the nation-wide restrictions, due to COVID-19. Taking notice of the extension of several restrictions, the Commission decided that it will not be possible to resume examinations and interviews, for the present.
The Commission, however, took note of the progressive relaxations being announced by the Central Government and various States and has decided to review the situation once more, after the fourth period of lockdown. With a view to giving some clarity to candidates of various examinations and interviews, which have been deferred over the last two months, the Commission will issue a revised schedule of examinations in its next meeting to be held on June 5, 2020. Details of the new calendar of examinations will be published on the UPSC website, after the Commission’s meeting on June 5, 2020.