গৃহ মন্ত্ৰালয়
ভাৰতৰ বিভিন্ন ঠাইত আৱদ্ধ হৈ থকা লোকসকলক ঘৰুৱা বিমান সেৱাৰ সুবিধা প্ৰদানৰ বাবে গৃহ মন্ত্ৰালয়ে সংশোধন কৰিলে লকডাউনৰ নিৰ্দেশনা
20 MAY 2020 10:00PM by PIB Guwahati
কেন্দ্ৰীয় গৃহ মন্ত্ৰালয়ে ভাৰতৰ বিভিন্ন ঠাইত আৱদ্ধ হৈ থকা লোকসকলক ঘৰুৱা বিমান সেৱাৰ সুবিধা প্ৰদানৰ বাবে লকডাউনৰ নিৰ্দেশনাৰ কিছু সংশোধন কৰিছে৷ বিমানবন্দৰ আৰু যাত্ৰীসকলৰ বাবে বিমান সেৱাৰ পৰিচালনা সন্দৰ্ভত অসামৰিক বিমান পৰিবহণ মন্ত্ৰালয়ে সবিশেষ নিৰ্দেশনা জাৰি কৰিব৷
চৰকাৰী নিৰ্দেশনা চাবলৈ ইয়াত ক্লিক কৰক

Ministry of Home Affairs
MHA amends Lockdown Guidelines to facilitate Domestic Air Travel for Stranded Persons in India
20 MAY 2020 10:00PM by PIB Delhi
Union Ministry of Home Affairs (MHA), has amended the guidelines on lockdown measures to fight COVID-19, so as tofacilitate domestic air travel for stranded persons in India.
Detailed guidelines for operation of airports and air travel of passengers would be issued by Ministry of Civil Aviation.
Click here to see the Official Document