Ministry of Defence
Operation Samudra Setu - INS Magar Departs Male with Indian Citizens Embarked
10 MAY 2020 8:20PM by PIB Delhi
INS Magar, the second Indian Naval ship to reach Male, Maldives for evacuation of Indian citizens, has departed Male, Maldives after completing embarkation of personnel.
Indian Navy as part of Operation Samudra Setu under the Vande Bharat Mission has deployed INS Magar for second phase of repatriation of Indian citizens from Maldives. In the first phase, INS Jalashwa had evacuated a total of 698 Indian nationals stranded in the Maldives on 10 May 20.
Even as heavy rains at Male made conditions difficult, the ship made arrangements to ensure safety of people. A total of 202 personnel have embarked the ship, which includes 24 women, two expectant mothers and two children. One of the men, who hails from Tamil Nadu, has a fractured leg.
In line with the procedure followed on 08 May, the evacuees were screened medically, their baggage disinfected and were allotted IDs as per various zones earmarked on board the ship.
INS Magar departed Male this evening for Kochi on completion of embarkation.
JLQO.jpeg)

ঙাকশেল মন্ত্রালয়
ওপরেসন সমুদ্র সেতু - ভারত মচাশিং তোংবগা লোয়ননা আই.এন.এস. মগর মালে থাদোকখ্রে
10 MAY 2020 8:20PM by PIB Imphal
ভারত মচাশিং হোন্দোক্নবগীদমক মালদিবকী মালেদা থুংখিবা অনিসুবা ভারতকী নেভীগী জহাজ আই.এন.এস. মগর মী তোংবা লোয়রবা মতুং মালদিবকী মালে থাদোকখ্রে।
বন্দে ভারত মিসনগী মখাদা ওপরেসন সমুদ্র সেতুগী শরুক ওইনা ভারত নেভীনা মালদিবতগী ভারত মচাশিং লৌথোক্লুনবা অনিসুবা ফেজকীদমক আই.এন.এস. মগর দিপ্লোই তৌখি। অহানবা ফেজদা আই.এন.এস. জলশ্বানা ২০২০গী মে ১০দা মালদিবতা পন্দুনা লৈরিবা ভারত মচা ৬৯৮ হোন্দোরকখি।
মালেদা নোং য়াম্না কন্না চুবনা অরুবা ফিভম ওইরবা ফাওবা জহাজ অসিনা মীয়ামগী শোইদ-ঙামদনবা শিল-লাংখি। জহাজ অসিদা পুন্না মীওই ২০২ তৌংলি, মদুদা নুপী ২৪, মমা ওইগদৌরবী অনি অমসুং অঙাং অনি য়াওরি। তমিল নাদুদগী নুপা অমা মখোং তেক্লি।
মে ৮দা ফোল্লো তৌখিবা প্রোসেদ্যুরগা লোয়ননা হোন্দোরক্লিবা মীওইশিং অদু মেদিকেল্লী স্ক্রীন তৌখি, মখোয়গী বেগেজশিং হিদাক কাপথোকখি অমসুং জহাজ তোংবা মতমদা তোঙান-তোঙানবা জোনশিং মার্ক তৌবা আই.দি.শিং য়েন্থোকখি।
আই.এন.এস. মগর মী তোংবা লোইদুনা কোচীগীদমক ঙসি নুমিদাংৱাইরম মালে থাদোকখি।
JLQO.jpeg)