Ministry of Defence
IAF MIG-29 (UPG) AIRCRAFT ACCIDENT
08 MAY 2020 12:19PM by PIB Delhi
On 08 May 20, at 1045h, one Mig-29 aircraft airborne on a training mission from an Air Force base near Jalandhar met with an accident. The aircraft had developed a technical snag and the pilot ejected safely as he was unable to control the aircraft. The pilot has been rescued by a helicopter. A Court of Inquiry has been ordered to investigate the cause of accident.

ঙাকশেল মন্ত্রালয়
আই.এ.এফ. মিগ-২৯ (য়ু.পি.জি.) এয়রক্রাফ এক্সিদেন্ত
08 MAY 2020 12:19PM by PIB Imphal
ইং ২০২০গী মে ৮, পুং ১০.৪৫ তাবা মতমদা জলন্ধর মনাক্তা লৈবা এয়র ফোর্স বেজ অমদগী ত্রেনিং মিশন অমগীদমক পাইখৎলকপা মিগ-২৯ এয়রক্রাফ অমা এক্সিদেন্ত থোকখ্রে‍। এয়রক্রাফ অদু তেক্নিকেল ওইবা অশোয়বা অমা লৈরকপদগী কন্ত্রোল তৌবা ঙম্লক্তবনা মরম ওইরগা এক্সিদেন্ত থোকখিবনি, পাইলোৎ অদুদি অশোয় অঙাম য়াওদনা কাপথোকহৌরে‍। পাইলোৎ অদু হেলিকোপ্তর অমনা কনখ্রে‍। এক্সিদেন্ত অদুগী মরম থিদোক্নবা কোর্ত ওফ ইনক্বাইরী অমা তৌনবা য়াথং পীখ্রে‍।