সোসিয়েল জস্তিস অমসুং ইম্পৱার্মেন্ত মন্ত্রালয়
আর.সি.দি. দিল্লীনা অমুক হন্না শিজিন্নবা য়াবা মাস্ক ৫০,০০০ পীখ্রে
লোকদাউন তৌরিঙৈগী মতমদা য়ুমদা শাবা মাস্কশিং
17 APR 2020 6:02PM by PIB Imphal
কোবিদ-১৯ থোক্লিঙৈগী মতমদা তেংবাংগী পোৎলম ওইনা ইরৈবাক মচাশিংবু তেংবাং পীনবা প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা খঙহনখিবগী মতুং ইন্না তৌরকপা থবক ওইনা দেল্লী হেরিতেজগী রোতরী ক্লবনা প্রেস ইনফোর্মেসন ব্যুরোগা খুৎশম্নরগা অমুক হন্না শিজিন্নবা য়াবা ফেস মাস্ক ৫০.০০০ পাক্তক্ননা য়েন্থোকখ্রে।
ফেস মাস্ক অসি লোকদাউন তৌরিঙৈগী মতমদা তেলরশিংনা মখোয়গী ময়ুমদা তুজবনি। শ্রী কুলদীপ সিংহ ধাতৱালিয়া, প্রিন্সিপল দাইরেক্তর, পি.আই.বি.না য়েন্থোকপগী থবক অসি তৌখি। মসিগী মতাংদা দেল্লী হেরিতেজগী রোতরী ক্লবকী মায়কৈদগী এস.ঐচ. রাজীব জৈন, এদিস্নেল দি.জি, পি.আই.বি.না মপুং ওইনা হোৎনদুনা পাংথোকখিবনি।
মাস্কশিং অদু নেস্নেল মীদিয়া সেন্তরদা প্রেস ক্লব ওফ ইন্দিয়াগী সেক্রতরী জনরেল এস.ঐচ.অনন্ত বগৈৎকর, প্রেস এসোসিএসনগী সেক্রতরী জনরেল এস.ঐচ. সি.কে.নায়ক অমদি সি.আই.এস.এফ.কী দিপুতী কমান্দেন্ত এস.ঐচ. সন্দীপ মনহাসতা ঙসি খুৎশিন্নখি। হকশেল মন্ত্রালয় অমদি অতৈ ওর্গনাইজেসনশিংগা লোয়ননা দিল্লী পুলিস য়াওনা য়াম্না কুইদনা রোতরী দিল্লী হেরিতেজনা য়েন্থোকপা অসিদা হাপকৎনবা তৌরগনি। গ্রেত ইন্দিয়ন ফাউন্দেসনগী চেয়রমেন শ্রী নবীন কুমারনসু সোফ ওইবা থক্নবা লীতর ৪০,০০০ মী অহুমগী মফমদা য়েন্থোকখি।

Ministry of Social Justice & Empowerment
50,000 Reusable Face Masks supplied by RCD, Delhi
Masks made by Work from Home during Lockdown Period
17 APR 2020 6:02PM by PIB Delhi
Responding to the clarion call of the Prime Minister Shri Narendra Modi to help the countrymen by way of relief material during the present COVID 19 crisis, Rotary Club of Delhi Heritage is supplying close to 50,000 reusable face masks for wide distribution in coordination with Press Information Bureau.
The face masks have been made by tailors while working from their home during the lockdown period. The distribution was done today by Shri Kuldeep Singh Dhatwalia, Principal Director General, PIB. Sh Rajeev Jain, Addl DG, PIB on behalf of Rotary Club of Delhi Heritage coordinated the entire effort in this regard.
The masks were handed over to Sh. Anant Bagaitkar, Secretary General of the Press Club of India, Sh. C K Nayak, General Secretary, Press Association and Sh. Sandeep Manhas, Deputy Commandant CISF at the National Media centre here today. Rotary Delhi heritage will be supplementing the distribution in association with the Ministry of Health and other organisations in the near future including Delhi Police. Shri Naveen Kumar, Chairman, Great Indian Foundation also distributed 40,000 lts of soft beverages to all the above three recipients.