বিত্ত মন্ত্ৰালয়
ক’ভিড-১৯ ৰ বিৰুদ্ধে যুঁজিবৰ কাৰণে নতুন দিল্লীৰ এইমছলৈ এচ পি এম চি আই এলৰ ১,৯৮,৬৭,৬৮০ টকাৰ বৰঙণি
01 APR 2020 5:54PM by PIB Guwahati
ছিকিউৰিটি প্ৰিন্টিং আৰু মিন্টিং কৰ্পোৰেশ্যন অৱ ইণ্ডিয়া লিমিটেড, চমুকৈ এচ পি এম চি আই এলে তেওঁলোকৰ সামাজিক দ্বায়িত্ব (চি এচ আৰ)ৰ পদক্ষেপ হিচাপে নতুন দিল্লীৰ এইমছলৈ ক’ভিড-১৯ ৰ বিৰুদ্ধে যুঁজিবৰ কাৰণে প্ৰয়োজনীয় ৪৫ টা ভেন্টিলেটৰ আৰু আন কিছু অতি প্ৰয়োজনীয় সা-সৰঞ্জাম ক্ৰয় কৰিব পৰাকৈ ১,৯৮,৬৭,৬৮০ (এক কোটি আঠানব্বৈ লাখ সাতষষ্ঠি হাজাৰ ছশ আশী) টকাৰ বৰঙণি আগবঢ়ায়।

Ministry of Finance
SPMCIL contributes Rs 1,98,67,680/- to AIIMS, New DELHI to fight COVID-19
01 APR 2020 5:54PM by PIB Delhi
The Security Printing and Minting Corporation of India Ltd. (SPMCIL) under Corporate Social Responsibility (CSR) initiatives contributes Rs. 1,98,67,680/- (One Crore 98 Lakh 67 Thousand and Six Hundred & Eighty) to AIIMS New Delhi for procurement of 45 Ventilators, a most needed equipment to Combat COVID-19.