Ministry of Textiles
Textiles Ministry Sets up Emergency Control Room to Monitor Production and Supply of Medical Textiles
25 MAR 2020 8:18PM by PIB Delhi
The Ministry of Textiles has set up an Emergency Control Room to monitor production and supply of medical textiles (N-95 mask, Body Coveralls and meltblown fabric) which are required in connection with Covid-19.
Emergency control office will work under the supervision of Shri. P K Kataria, Special Secretary (Mobile No. 9818149844). Following officers of the Textiles Ministry are part of the control room:
Sr. No.
Name
Designation
Mobile No.
1
NiharRanjan Dash
Joint Secretary
9910911396
2
H K Nanda
Director
9437567873
3
Balram Kumar
Director
9458911913
4
Pankaj Kumar Singh
Dy. Secretary
9555758381
5
Padmapani Bora
Dy. Secretary
9871070834
Following field level officers have also been appointed to take stock of the situation from ground level:
Sr. No.
Name
Designation
Mobile No.
1
MolayChandanChakravarthy
Textile Commissioner, Mumbai
8910267467
2
RanjitRanjanOkhandiar
Member Secretary,
Central Silk Board, Bangalore
7987331656
3
Ajit B Chavan
Secretary, Textile Committee, Mumbai
9958457403
Anyone having any problem relating to supply of medical textiles (N-95 mask and Body Coveralls) may contact these officers.

ৰেচম মন্ত্ৰালয়
‘মেডিকেল টেক্সটাইল’ৰ উত্পাদন আৰু যোগানৰ বাবে জৰুৰীকালীন নিয়ন্ত্ৰণ কক্ষ স্থাপন বস্ত্ৰ মন্ত্ৰালয়ৰ
25 MAR 2020 8:18PM by PIB Guwahati
ক’ভিড-১৯ৰ চিকিত্সাৰে জড়িত ‘মেডিকেল টেক্সটাইল’ অৰ্থাত বিভিন্ন ধৰণৰ বস্ত্ৰ নিৰ্মিত সা-সামগ্ৰী(এন-৯৫ মাস্ক, ব’ডী ক’ভাৰেল আৰু মেল্টব্ল’ন ফেব্ৰিক আদি)ৰ উত্পাদন আৰু যোগান নিশ্চিত কৰাৰ বাবে কেন্দ্ৰীয় চৰকাৰৰ বস্ত্ৰ মন্ত্ৰালয়ে এটা জৰুৰীকালীন নিয়ন্ত্ৰণ কক্ষ স্থাপন কৰিছে।
বিশেষ সচিব শ্ৰী পি কে কাটাৰিয়া(মোবাইল নং 9818149844)ৰ তত্বাধানত নিয়ন্ত্ৰণ কক্ষটোৰ কাম-কাজ পৰিচালিত হ’ব। এই কক্ষত বস্ত্ৰ মন্ত্ৰালয়ৰ নিম্নোল্লিখিত বিষয়াসকলে সহযোগিতা আগবঢ়াব:
ক্ৰমিক নং
নাম
পদবী
মোবাইল নং
1
নীহাৰ ৰঞ্জন দাস
যুটীয়া সচিব
9910911396
2
এইচ কে নন্দা
সঞ্চালক
9437567873
3
বলৰাম কুমাৰ
সঞ্চালক
9458911913
4
পংকজ কুমাৰ সিং
উপ সচিব
9555758381
5
পদ্মপাণি বৰা
উপ সচিব
9871070834
তৃণমূল পৰ্যায়ত কাম-কাজৰ তদাৰকী আৰু পৰিস্থিতি পৰ্যালোচনা কৰাৰ বাবে দায়িত্ব অৰ্পণ কৰা বিষয়াসকল হৈছে:
ক্ৰমিক নং
নাম
পদবী
মোবাইল নং
1
মলয় চন্দন চক্ৰৱৰ্তী
বস্ত্ৰ আয়ুক্ত, মুম্বাই
8910267467
2
ৰঞ্জিত ৰঞ্জন ওখণ্ডিয়াৰ
সদস্য সচিব,
কেন্দ্ৰীয় ছিল্ক বোৰ্ড, বাংগালোৰ
7987331656
3
অজিত বি চৱন
সচিব, বস্ত্ৰ সমিতি, মুম্বাই
9958457403
‘মেডিকেল টেক্সটাইল’(এন-৯৫ মাস্ক, ব’ডী ক’ভাৰেল আদি)ৰ যোগানৰ ক্ষেত্ৰত কোনো অসুবিধাৰ সন্মুখীন হোৱা সকলে এইসকল বিষয়াৰ সৈতে যোগাযোগ কৰিব পাৰিব।