প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভাৰতত উদযাপিত বিভিন্ন উৎসৱ উপলক্ষে ৰাষ্ট্ৰবাসীলৈ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
14 JAN 2019 1:20PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ভাৰতৰ বিভিন্ন প্ৰান্তত উদযাপিত উৎসৱ উপলক্ষে ৰাইজলৈ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে৷
‘‘সকলোলৈ মকৰ সংক্ৰান্তিৰ শুভেচ্ছা থাকিল!
পোংগল উপলক্ষে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছো!
মাঘ বিহু উপলক্ষে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছো
উত্তৰায়ণৰ শুভেচ্ছা থাকিল৷
অনাগত সময়ত আপোনালোক সফলতাৰ নতুন উচ্চতাত আৰোহণ কৰক এই কামনাৰে’’, প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে কয়৷

Prime Minister's Office
PM greets the people on the occasion of various festivals across India
14 JAN 2019 1:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the occasion of various festivals across India.
“Happy Makar Sankranti to everyone!
Best wishes on Pongal!
Greetings on the special occasion of Magh Bihu.
Happy Uttarayan.
May you all scale new heights of progress in the times to come”, the Prime Minister said.