প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
খাদ্য প্ৰস্তুতকৰণ উদ্যোগ মন্ত্ৰী নেতৃত্বত এছজিপিচিৰ প্ৰতিনিধি দলে সাক্ষাৎ কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীক
08 JUN 2018 12:25PM by PIB Guwahati
কেন্দ্ৰীয় খাদ্য প্ৰস্তুতকৰণ উদ্যোগ মন্ত্ৰী শ্ৰীমতী হৰছিমৰত কৌৰ বাদলৰ নেতৃত্বত এটা প্ৰতিনিধি দলে আজি প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক সাক্ষাৎ কৰে। প্ৰতিনিধি দলটোত শিৰোমনি গুৰদ্বাৰ প্ৰৱন্ধক সমিতিৰ সদস্য আছিল।
প্ৰতিনিধি দলটোৱে কেন্দ্ৰীয় চৰকাৰৰ আঁচনি ‘সেৱভোজ যোজনা’ৰ অধীনত গুৰদ্বাৰকে ধৰি গাতব্য ধৰ্মীয় অনুষ্ঠানৰ দ্বাৰা আগবঢ়োৱা লংগৰ আৰু প্ৰসাদৰ ক্ষেত্ৰত চিজিএছটি আৰু আইজিএছটিৰ কেন্দ্ৰীয় চৰকাৰ অংশ পুনৰ ঘুৰাই দিয়াৰ ব্যৱস্থা কৰা বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীক ধন্যবাদ জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰতিনিধি দলটোৱে কেন্দ্ৰীয় চৰকাৰে কুঁহিয়াৰৰ খেতি কৰা কৃষকসকলৰ সমস্যা সমাধানৰ বেলিকা গ্ৰহণ কৰা এলানি ব্যৱস্থাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীক ধন্যবাদ জ্ঞাপন কৰে।

Prime Minister's Office
Delegation of SGPC with Minister of Food Processing Industries calls on Prime Minister
08 JUN 2018 12:25PM by PIB Delhi
A delegation led by Union Minister for Food Processing Industries Smt. Harsimrat Kaur Badal, today called on Prime Minister Shri. Narendra Modi. The delegation also consisted of members from Shiromani Gurdwara Parbandhak Committee.
The delegation thanked the Prime Minister for Union Government’s scheme ‘SevaBhojYojna’ , which will reimburse the Central Share of CGST and IGST on items for Langar and Prasad, offered free of cost by Charitable Religious Institutions including Gurdwaras.
The delegation also thanked the Prime Minister for the series of measures taken by the Union Government to ease the burden on Sugarcane farmers.