Prime Minister's Office
Prime Minister reviews flood situation in Assam with MPs from the state
28 JUL 2026 2:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, met Members of Parliament from Assam and discussed the prevailing flood situation in various parts of the state.
The Prime Minister said that the Centre is working closely with the Assam Government in assisting those affected.
Shri Modi prayed for everyone’s safety and well-being.
In a post on X, Shri Modi said;
“Met MPs from Assam and discussed the prevailing flood situation in various parts of the state.
The Centre is working closely with the Assam Government in assisting those affected. I pray for everyone's safety and well-being.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অসামগী ইচাওগী ফীভম স্তেত অসিগী এম.পি.শিংগা লোয়ননা য়েংশিনখ্রে
28 JUL 2026 2:12PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অসামগী মেম্বর ওফ পার্লিয়ামেন্তশিং উনখ্রে অমসু স্তেত অসিগী তোঙান তোঙানবা মফমশিংদা থোক্লিবা ইচাওগী ফীভম য়েংশিনখ্রে।
কেন্দ্রনা ইচাওনা শোকহল্লবা মীওইশিংগী মতেঙ পাংননবা অসাম লৈঙাক্কা লোয়ননা নক্ননা থবক তৌমিন্নরি হায়না শ্রী মোদীনা হায়খি।
শ্রী মীপুম খুদিংমক শাফনা অমসুং নুংঙাই য়াইফনা লৈনবগীদমক থৌনিখি।
X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা, শ্রী মোদীনা হায়খি;
“অসামগী এম.পি.শিংগা উনরে অমসুং স্তেত অদুগী তোঙান তোঙানবা মফমশিংদা থোক্লিবা ইচাওগী ফীভম খন্নরে।
কেন্দ্র লৈঙাক্না অসাম লৈঙাক্কা লোয়ননা ইচাওনা শোকহল্লবা মীওইশিংগী মতেং পাংননবা নক্ননা থবক তৌমিন্নরি। মীপুম খুদিংমক শাফনা অমসুং নুংঙাই য়াইফনা লৈনবগীদমক ঐহাক্না থৌনিজরি।”