Prime Minister's Office
Prime Minister speaks with the President of Iran
President Pezeshkian briefs PM on the recent developments in West Asia
PM welcomes the understanding reached and reiterates the need for continued efforts for lasting peace and stability
30 JUN 2026 9:33PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi had a telephone conversation today with the President of the Islamic Republic of Iran, H.E. Dr. Masoud Pezeshkian.
President Pezeshkian briefed the Prime Minister on the recent developments in West Asia and the way forward.
Prime Minister welcomed the understanding reached, and reiterated India’s consistent position that all issues must be resolved through dialogue and diplomacy.
Prime Minister reiterated the need for continued efforts to ensure lasting peace and stability in the region, and for safeguarding freedom of navigation and commerce.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইরানগী রাস্ত্রপতিগা ৱারী শানখ্রে
রাস্ত্রপতি পেজেশকিয়াননা নোংচুপ এসিয়াদা হন্দক থোকখিবা থৌদোকশিংগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রীদা পাউদমখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা য়ান্নবা পুরকখিবা অদু তরাম্না ওকখ্রে অমসুং তুং কোইবা শান্তি অমসুং তংদু লৈতাবা পুরক্নবগীদমক মখা তানা হোৎনবগী তঙাইফদবা অদু অমুক হন্না ফোংদোকখ্রে
30 JUN 2026 9:33PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ইস্লামিক রিপব্লিক ওফ ইরানগী রাস্ত্রপতি ঐচ.ই. দোক্তর. মাসৌদ পেজেশকিয়ানগা তেলিফোনদা ৱারী শাখ্রে।
রাস্ত্রপতি পেজেশকিয়াননা প্রধান মন্ত্রীদা নোংচুপ এসিয়াদা হন্দক্তা থোকখিবা থৌদোকশিং অমসুং মাংলোমদা চংশিনগদৌরিবা থবকশিংগী মতাংদা পাউদমখি।
প্রধান মন্ত্রীনা য়ান্নবা পুরকখিবা অদুদা নুংঙাইবা ফোংদোকখি অমসুং ইসু খুদিংমক দাইলোগ অমসুং দিপ্লোমেসীগী খুত্থাংদা ৱারোইশিন পুরক্নবা ভারতকী হোংবা লৈত্রবা ফিরেপ অদু অমুক হন্না ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা লমদম অসিদা তুং কোইনা চৎকদবা শান্তি অমসুং তংদু লৈতাবা পুরক্নবা অমসুং নেভিগেসন অমসুং কম্মর্সকী নীংতম্বা ঙাক শেন্নবা কন্না হোৎনবগী তঙাইফদবা অদু অমুক হন্না ফোংদোকখি।