Prime Minister's Office
Prime Minister highlights India's commitment to sustainable energy through Nuclear power
31 MAR 2025 1:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi commended the Union Minister, Dr. Jitendra Singh, for his insightful remarks on the pivotal role of nuclear power in India's journey towards sustainability and self-reliance in energy.
Responding to a post by Union Minister Dr. Jitendra Singh on X, he stated:
“Union Minister @DrJitendraSingh elaborates on how nuclear power has emerged as a crucial pillar in India's quest for a sustainable and self-reliant energy future.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ন্যুক্লিয়র পাৱরগী খুত্থাংদা সস্তেনেবল ইনর্জীগীদমক্তা লেপ্লিপা ভারতকী ফিরেপ অদুগী মতাংদা পনখি
31 MAR 2025 1:38PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কেন্দ্রগী মন্ত্রী, দা. জিতেন্দ্র সিংনা ভারতকী ইনর্জীবু তুং-কোইনা লিশাং-শিৎনা অমসুং ইরোমদোম লেপচবা ঙম্নবগী খোংচত্তা ন্যুক্লিয়র পাৱরনা লৌরিবা মরু ওইবা থৌদাং অদুগী মতাংদা থমখিবা মহাক্কী ৱাখল-লৌশিং ওইগদবা য়াম্না শিংথানিংঙাই ওইরবা ৱাফমশিং অদুগীদমক্তা থাগৎখি।
কেন্দ্রগী মন্ত্রী, দা. জিতেন্দ্র সিংনা Xতা থাগৎলকপা পোস্ত অমগী পাউখূম পীরদুনা মহাক্না অসুম্না হায়খি:
“কেন্দ্রগী মন্ত্রী @DrJitendraSingh না ন্যুক্লিয়র পাৱর অসিনা করম্না ভারতকী ইনর্জীগী তুংলমচৎকীদমক্তা তুং-কোইনা লিশাং-শিৎনা অমসুং ইরোমদোম লেপচবা ঙম্নবগীদমক্তা হোৎনরিবশিং অসিদা য়াম্না মরু ওইবা য়ুম্বি অমা ওইরকপা অসিগী মতাংদা য়াম্না মচা খাইনা হায়খি।”