প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে পাৰমাণৱিক শক্তিৰ জৰিয়তে বহনক্ষম শক্তিৰ প্ৰতি ভাৰতৰ দায়বদ্ধতাক আলোকপাত কৰে
31 MAR 2025 1:38PM by PIB Guwahati
শক্তিৰ ক্ষেত্ৰত বহনক্ষমতা আৰু আত্মনিৰ্ভৰশীলতাৰ দিশত ভাৰতৰ যাত্ৰাত পাৰমাণৱিক শক্তিৰ গুৰুত্বপূৰ্ণ ভূমিকা সম্পৰ্কে কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী ড° জিতেন্দ্ৰ সিঙক প্ৰশংসা কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে। কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী ড০ জিতেন্দ্ৰ সিঙে এক্সত দিয়া এটা পোষ্টৰ উত্তৰত তেওঁ কয়-“ভাৰতৰ বহনক্ষম আৰু স্বাৱলম্বী শক্তিৰ ভৱিষ্যতৰ সন্ধানত পাৰমাণৱিক শক্তি কেনেকৈ এক গুৰুত্বপূৰ্ণ স্তম্ভ হিচাপে আত্মপ্ৰকাশ কৰিছে সেই বিষয়ে কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী @DrJitendraSingh-এ বিশদভাৱে কৈছে।”

Prime Minister's Office
Prime Minister highlights India's commitment to sustainable energy through Nuclear power
31 MAR 2025 1:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi commended the Union Minister, Dr. Jitendra Singh, for his insightful remarks on the pivotal role of nuclear power in India's journey towards sustainability and self-reliance in energy.
Responding to a post by Union Minister Dr. Jitendra Singh on X, he stated:
“Union Minister @DrJitendraSingh elaborates on how nuclear power has emerged as a crucial pillar in India's quest for a sustainable and self-reliant energy future.”