Prime Minister's Office
U.S. Director of National Intelligence, Ms. Tulsi Gabbard, calls on Prime Minister Shri Narendra Modi
PM warmly recalls his extremely productive discussions with President Trump in Washington D.C.
PM reflects on his interaction with Ms. Tulsi Gabbard during his visit to the U.S. and appreciates her role in strengthening cooperation
PM notes the special significance of her visit as the first visit to India from the U.S. in President Trump’s second term
PM conveys warm greetings to President Trump and says that he looks forward to welcoming him to India later this year
17 MAR 2025 8:52PM by PIB Delhi
U.S. Director of National Intelligence, Ms. Tulsi Gabbard, called on Prime Minister Shri Narendra Modi today.
Prime Minister warmly recalled his visit to Washington D.C. last month and his extremely productive discussions with President Trump.
Prime Minister also reflected on his interaction with Ms. Tulsi Gabbard during his visit to the U.S. and appreciated her crucial role in strengthening cooperation in defence, critical technologies, counter-terrorism and addressing global challenges.
Prime Minister noted the special significance of her visit as the first high-level visit to India from the U.S. in President Trump’s second term.
Prime Minister conveyed his warm greetings to President Trump and said that he and 1.4 billion people of India looked forward to welcoming him to India later this year.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ু.এস. নেস্নেল ইন্তেলিজেন্সকী দাইরেক্তর, শ্রীমতি তুলসী গবার্দনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উনখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা ৱাশিংতন দি.সি.দা প্রসিদেন্ত ত্রম্পকা লোইননা মহাক্না য়াম্না কান্নরবা খন্ন-নৈনখিবা অদু নুংশিজবা ফাওদুনা নিংশিংখি
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী য়ু.এস. খোংচৎ মনুংদা শ্রীমতি তুলসি গাবার্দকা ৱারী শাখিবদু নিংশিংখি অমসুং তেংবাংনবা হেনগৎহন্নবা মহাক্না য়াখিবা থৌদাংবু নিংশিংখি
রাস্ত্রপতি ত্রম্পকী অনিশুবা ফমগী মনুংদা য়ু.এস.তগী অহানবা ভারত খোংচৎ ওইনা মহাক্কী খোংচৎ অসিগী অখন্নবা মরুওইবা অদু প্রধান মন্ত্রীনা পনখি
প্রধান মন্ত্রীনা রাস্ত্রপতি ত্রম্পতা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে অমসুং চহি অসিগী অথেঙবা শরুক্তা মহাকপু ভারত্তা তরাম্না ওকপা পাম্মি হায়না ফোংদোকখ্রে
17 MAR 2025 8:52PM by PIB Imphal
য়ু.এস. নেস্নেল ইন্তেলিজেন্সকী দাইরেক্তর, শ্রীমতি তুলসী গবার্দনা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মমাং থাদা ৱাশিংতন দি.সি.দা মহাক্না চৎখিবা অমসুং রাস্ত্রপতি ত্রম্পকা লোইননা মহাক্না য়াম্না কান্নরবা খন্ন-নৈনখিবা অদু নুংশিনা নিংশিংখি।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী য়ু.এস. খোংচৎ মনুংদা শ্রীমতি তুলসি গাবার্দকা ৱারী শাখিবদু নিংশিংখি অমসুং দিফেন্স, ক্রিতিকেল তেক্নোলোজী, কাউন্তর তেরোরিজম অমসুং মালেমগী শিংনবশিংদা মিৎয়েং চঙবগী মতাংদা তেংবাংনবা হেনগৎহন্নবা মহাক্না য়াখিবা থৌদাংবু নিংশিংখি।
রাস্ত্রপতি ত্রম্পকী অনিশুবা ফমগী মনুংদা য়ু.এস.তগী ভারত্তা অহানবা অৱাংবা থাক্কী খোঙচৎ ওইনা মহাক্কী খোঙচৎ অসিগী অখন্নবা মরুওইবা অদু প্রধান মন্ত্রীনা পনখি।
প্রধান মন্ত্রীনা রাস্ত্রপতি ত্রম্পতা মহাক্কী নুংশিজরবা য়াইফ-পাউজেল পীখি। মহাক্না হায়খি মদুদি মহাক অমসুং ভারতকী মীওই বিল্লিয়ন ১.৪না চহি অসিগী অরোইবা শরুক্তা মহাকপু ভারত্তা তরাম্না ওক্নবা ঙাইরি।