Prime Minister's Office
India will always be at the forefront of protecting animals: PM
09 MAR 2025 12:10PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi stated that India is blessed with wildlife diversity and a culture that celebrates wildlife. "We will always be at the forefront of protecting animals and contributing to a sustainable planet", Shri Modi added.
The Prime Minister posted on X:
"Amazing news for wildlife lovers! India is blessed with wildlife diversity and a culture that celebrates wildlife. We will always be at the forefront of protecting animals and contributing to a sustainable planet."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପଶୁମାନଙ୍କ ସୁରକ୍ଷାରେ ଭାରତ ସର୍ବଦା ଆଗୁଆ ରହିବ : ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
09 MAR 2025 12:10PM by PIB Bhubaneswar
ଭାରତ ବନ୍ୟପ୍ରାଣୀ ବିବିଧତାରେ ସମୃଦ୍ଧ ଏବଂ ଏହାର ସଂସ୍କୃତି ବନ୍ୟପ୍ରାଣୀଙ୍କ ପାଳନ ଏବଂ ସମ୍ମାନ କରିବାରେ ଆଶୀର୍ବାଦପ୍ରାପ୍ତ ବୋଲି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି । ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି, “ଆମେ ସର୍ବଦା ପ୍ରାଣୀମାନଙ୍କୁ ସୁରକ୍ଷା ଦେବା ଏବଂ ସେମାନଙ୍କ ଉପଯୋଗୀ ଏକ ସୁରକ୍ଷିତ ବିଶ୍ୱ ଗଠନ କରିବାରେ ଆଗୁଆ ରହିବୁ” ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି :
“ବନ୍ୟପ୍ରାଣୀ ପ୍ରେମୀଙ୍କ ପାଇଁ ଆଶ୍ଚର୍ଯ୍ୟଜନକ ଖବର ! ଭାରତ ବନ୍ୟପ୍ରାଣୀ ବିବିଧତାରେ ସମୃଦ୍ଧ ଏବଂ ବନ୍ୟପ୍ରାଣୀ ପାଳନ ଏବଂ ସମ୍ମାନ କରୁଥିବା ସଂସ୍କୃତିରେ ଏହା ଆଶୀର୍ବାଦପ୍ରାପ୍ତ । ଆମେ ସର୍ବଦା ପ୍ରାଣୀମାନଙ୍କୁ ସୁରକ୍ଷା ଦେବା ଏବଂ ସେମାନଙ୍କ ପାଇଁ ଉପଯୋଗୀ ଏକ ସୁରକ୍ଷିତ ବିଶ୍ୱ ଗଠନ କରିବାରେ ଆଗୁଆ ରହିବୁ ।”