Prime Minister's Office
India will always be at the forefront of protecting animals: PM
09 MAR 2025 12:10PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi stated that India is blessed with wildlife diversity and a culture that celebrates wildlife. "We will always be at the forefront of protecting animals and contributing to a sustainable planet", Shri Modi added.
The Prime Minister posted on X:
"Amazing news for wildlife lovers! India is blessed with wildlife diversity and a culture that celebrates wildlife. We will always be at the forefront of protecting animals and contributing to a sustainable planet."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শা-উচেকশিং ঙাক-শেনবগী লমদা মতম পুম্নমক্ত ভারতনা মাঙজিল থাগনি: প্রধান মন্ত্রী
09 MAR 2025 12:10PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি ভারত্ত মখল কয়াগী লম্লক্কী শা-উচেকশিং লৈরি অমসুং লম্লক্কী শা-উচেকশিং ইকায়খুম্নবগী চৎনবী অমা লৈরি। শা-উচেকশিং ঙাক-শেনবগী লমদা অমসুং তুংকোইনা লৈগদবা মালেম অমগী থবকশিংদা মতম পুম্নমক্ত ভারতনা মাঙজিল থাগনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি:
“ লম্লক্কী শা-উচেকশিং নুংশিজবশিংগী অঙকপা পাউনি! ভারত্ত মখল কয়াগী লম্লক্কী শা-উচেকশিং লৈরি অমসুং লম্লক্কী শা-উচেকশিং ইকায়খুম্নবগী চৎনবী অমা লৈরি। শা-উচেকশিং ঙাক-শেনবগী লমদা অমসুং তুংকোইনা লৈগদবা মালেম অমগী থবকশিংদা মতম পুম্নমক্ত ভারতনা মাঙজিল থাগনি”।