Prime Minister's Office
Prime Minister participates in Lohri celebrations in Naraina, Delhi
Lohri symbolises renewal and hope: PM
13 JAN 2025 10:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi attended Lohri celebrations at Naraina in Delhi, today. Prime Minister Shri Modi remarked that Lohri has a special significance for several people, particularly those from Northern India. "It symbolises renewal and hope. It is also linked with agriculture and our hardworking farmers", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X:
"Lohri has a special significance for several people, particularly those from Northern India. It symbolises renewal and hope. It is also linked with agriculture and our hardworking farmers.
This evening, I had the opportunity to mark Lohri at a programme in Naraina in Delhi. People from different walks of life, particularly youngsters and women, took part in the celebrations.
Wishing everyone a happy Lohri!"
"Some more glimpses from the Lohri programme in Delhi."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী দিল্লিগী নারাইনাদা লোহরি থৌরম শরুক য়াখ্রে
লোহরি অসি ময়োল চোংবা অমসুং থাজবগী খুদম্নি: প্রধান মন্ত্রী
13 JAN 2025 10:15PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দিল্লিগী নারাইনাদা লোহরি থৌরম শরুক য়াখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি লোহরি অসি অৱাং ভারতকী মীওইশিংগী য়াম্না মরুওইবা অমনি। লোহরি অসি ময়োল চোংবা অমসুং থাজবগী খুদম্নি। কুহ্মৈ অসিগা লৌউ-শিংউ অমসুং ঐখোয়গী থবক শুবা কনবা লৌমীশিংগা মরী লৈনরি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“লোহরি অসি অৱাং ভারতকী মীওইশিংগী য়াম্না মরুওইবা অমনি। লোহরি অসি ময়োল চোংবা অমসুং থাজবগী খুদম্নি। কুহ্মৈ অসিগা লৌউ-শিংউ অমসুং ঐখোয়গী থবক শুবা কনবা লৌমীশিংগা মরী লৈনরি।
ঙসি নুমিদাংৱাইরম, দিল্লিগী নারাইনাদা ঐ লোহরি থৌরম অমা শরুক য়াখি। তোঙান-তোঙানবা শীনফমশিংগী মীওইশিং, মরুওইনা নহারোলশিং অমসুং অঙাংশিং থৌরম অদুদা শরুক য়াখি।
নুংঙাইরবা লোহরি অমগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি!”
“দিল্লিগী লোহরি থৌরমগী ফোতো খর লৈরে।“