Prime Minister's Office
Clean energy is the need of the hour : Prime Minister
21 OCT 2024 5:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today remarked that Clean energy is the need of the hour. He added that the Government’s commitment to a better tomorrow was paramount and reflected in their work.
Responding to a post on X by Union Minister Shri Hardeep Singh Puri, Shri Modi wrote:
“Clean energy is the need of the hour. Our commitment to a better tomorrow is paramount and is reflected in our work.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ক্লীন ইনর্জী হায়বসি হৌজিক্কী মতমগী খ্বাইদগী তঙাই ফদবনিঃ প্রধান মন্ত্রী
21 OCT 2024 5:20PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ক্লীন ইনর্জী অসি হৌজিক্কী মতমগী খ্বাইদগী তঙাই ফদবনি হায়না ঙসি হায়খ্রে। সরকারনা হয়েংগী অফবা মতমগীদমক্তা খোঙফম চেৎলিবশিং অসি মশক থোকপা থৌওংনি অমসুং মসি মখোয়গী থবকশিংদা মমি তারি হায়না মহাক্নয়া মখা তাখি।
কেন্দ্রগী মন্ত্রী, শ্রী হর্দীপ সিংহগী পোস্ত অমগী পাউখুম ওইনা শ্রী মোদীনা Xতা অসুম্না ইখিঃ
“ক্লীন ইনর্জী অসি হৌজিক্কী মতমগী খ্বাইদগী তঙাই ফদবনি। সরকারনা হয়েংগী অফবা মতমগীদমক্তা খোঙফম চেৎলিবশিং অসি মশক থোকপা থৌওংনি অমসুং মসি মখোয়গী থবকশিংদা মমি তারি”।