প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
স্বচ্ছ শক্তি হৈছে সময়ৰ আহ্বানঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী
21 OCT 2024 5:20PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি কয় যে স্বচ্ছ শক্তি হৈছে সময়ৰ আহ্বান। তেখেতে লগতে কয় যে চৰকাৰৰ এটি উন্নত ভৱিষ্যতৰ অৰ্থে দায়বদ্ধতা সৰ্বোচ্চ আৰু কৰ্মৰাজিত এয়া প্ৰতিফলিত হয়।
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী হৰদীপ সিং পুৰীৰ এক্সৰ এটা প’ষ্টলৈ সঁহাৰি জনাই শ্ৰী মোদীয়ে লিখিছেঃ
“স্বচ্ছ শক্তি হৈছে সময়ৰ আহ্বান। এটি উন্নত ভৱিষ্যতৰ অৰ্থে দায়বদ্ধতা সৰ্বোচ্চ আৰু আমাৰ কৰ্মৰাজিত এয়া প্ৰতিফলিত হৈছে।”

Prime Minister's Office
Clean energy is the need of the hour : Prime Minister
21 OCT 2024 5:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today remarked that Clean energy is the need of the hour. He added that the Government’s commitment to a better tomorrow was paramount and reflected in their work.
Responding to a post on X by Union Minister Shri Hardeep Singh Puri, Shri Modi wrote:
“Clean energy is the need of the hour. Our commitment to a better tomorrow is paramount and is reflected in our work.”