Prime Minister's Office
Prime Minister approves ex-gratia for the victims of road accident in Kaithal, Haryana
12 OCT 2024 5:09PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today approved an ex-gratia of Rs. 2 lakhs from PMNRF for the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 for the injured in the mishap in Kaithal, Haryana.
The Prime Minister’s office in a post on X stated:
“The Prime Minister has approved an ex-gratia of Rs. 2 lakhs from PMNRF for the next of kin of each deceased in the mishap in Kaithal, Haryana. The injured would be given Rs. 50,000 each.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হরিয়ানাগী কাইথালদা লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক্তা অৱাবা তারবশিংদা এক্স-গ্রেসিয়া পীবা প্রধান মন্ত্রীনা অয়াবা পীরে
12 OCT 2024 5:09PM by PIB Imphal
হরিয়ানাগী কাইথালদা লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইদা প্রাইম মিনিস্তরস নেসনেল রিলিফ ফন্দ (পি এম এন আর এফ) দগী লুপা লাখ ২ গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা অমসুং অশোকপশিংদা লুপা লিশিং ৫০ পীবদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অয়াবা পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা এক্স পোস্ত অমদা হায়খি;
“হরিয়ানাগী কাইথালদা লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইদা প্রাইম মিনিস্তরস নেসনেল রিলিফ ফন্দ (পি এম এন আর এফ) দগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীবদা প্রধান মন্ত্রীনা অয়াবা পীরে। অশোকপশিংদা লুপা লিশিং ৫০ পীরগনি”।