Prime Minister's Office
Shri Dnyaneshwar Mulay writes very fine piece on the greatness of the Kolhapur Royal Family: Prime Minister
22 AUG 2024 9:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi said that Shri Dnyaneshwar Mulay has written very fine piece on the greatness of the Kolhapur Royal Family, the visionary Maharajas and Maharani Tarabai. Shri Modi said that their outstanding spirit of compassion will always inspire the coming generations.
Shri Dnyaneshwar Mulay is a former secretary in MEA and hails from Kolhapur. He has written an article in Times of India about the story of incredible connection of Kolhapur city in Western Maharashtra with Poland.
Responding to the article written by Shri Dnyaneshwar Mulay, the Prime Minister said in a X post;
“A very fine piece by Shri Dnyaneshwar Mulay on the greatness of the Kolhapur Royal Family, the visionary Maharajas and Maharani Tarabai. Their outstanding spirit of compassion will always inspire the coming generations.
@navnirmiti”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কোলহাপুর নিংথৌগী ইমুং-মনুংগী অফবা থবকশিংগী মতাংদা শ্রী দন্যানেশ্বর মুলেনা ফজরবা আর্তিকল অমা ইখি: প্রধান মন্ত্রী
22 AUG 2024 9:24PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মীৎয়েং শানবা মহারাজাশিং অমসুং মহারানি তরাবাইগী কোলহাপুর নিংথৌগী ইমুং-মনুংগী অফবা থবকশিংগী মতাংদা শ্রী দন্যানেশ্বর মুলেনা ফজরবা মতেক অমা ইখি। শ্রী মোদীনা হায়খি মখোয়না অখন্নবা মীওইবগী অৱাবা মশক খঙবগী ৱাখল্লোন অদু তুংগী মীরোলশিংদা মতম চুপ্পদা ইথিল পীরগনি।
শ্রী দন্যানেশ্বর মুলে এক্সতর্নেল এফেয়ার্স মিনিস্ত্রিগী হান্নগী সেক্রেতরি অমনি অমসুং মহাক কোলহাপুরদগী লাকপনি। মহারাস্ত্রাগী নোংচুপলোমদা লৈবা সহর কোলহাপুর অমসুং পোলেন্দগা লৈনবা মরীগী ৱারিগী আর্তিকল অমা মহাক্না তাইমস ওফ ইন্দিয়াদা ইখি।
শ্রী দন্যানেশ্বর মুলেনা ইবা আর্তিকলগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
মীৎয়েং শানবা মহারাজাশিং অমসুং মহারানি তরাবাইগী কোলহাপুর নিংথৌগী ইমুং-মনুংগী অফবা থবকশিংগী মতাংদা শ্রী দন্যানেশ্বর মুলেনা ফজরবা মতেক অমা ইখি। মখোয়গী অখন্নবা মীওইবগী অৱাবা মশক খঙবগী ৱাখল্লোন অদু তুংগী মীরোলশিংদা মতম চুপ্পদা ইথিল পীরগনি।
@navnirmiti”