Prime Minister's Office
Prime Minister meets with Ms. Alina Posluszny, MD TZMO India
22 AUG 2024 9:20PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met with Ms. Alina Posluszny, MD TZMO India, a leading Polish manufacturer of diversified hygiene products.
Prime Minister highlighted various policies and initiatives such as the 'Make in India' campaign and recent liberalizations in Foreign Direct Investment (FDI) policies, being taken in India. They also exchanged views on TZMO’s expansion plans, given the thriving market and investment opportunities in India.
Ms. Posluszny conveyed her gratitude for the support and opportunities offered in India.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা তি.জেৎ.এম.ও ইন্দিয়াগী এম.দি এলিনা পোসলুসজনি উনখ্রে
22 AUG 2024 9:20PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা, মখল কয়াগী লু-নানবগী পোৎথোকশিং শাবদা মাংজিল থারিবা পোলিস কম্পেনি তি.জেৎ.এম.ও ইন্দিয়াগী এম.দি এলিনা পোসলুসজনি উনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ভারত্তা পায়খৎলিবা তোঙান-তোঙানবা থৌশিলশিং অমসুং থবকশিং হায়বদি ‘মেক ইন ইন্দিয়া অমসুং হন্দক ফোরেন দাইরেক্ত ইনভেস্তমেন্ত(এফ দি আই) থৌশিলশিং শেমদোকখিবা অদুগী মতাংদা পাউদমখি। তি.জেৎ.এম.ও পাকথোক-চাউথোক্নবা থৌরাং, ভারত্তা লৈরিবা কৈথেল অমসুং শেন থাদবগী খুদোংচাবশিংগী মতাংদা মখোয়না খন্নখি।
ভারতনা মতেং পাংলিবা অমসুং পীরিবা খুদোংচাবশিংগী মতাংদা পোসলুসজনিনা মহাক্কী মাইকৈদগী থাগৎপা ফোঙদোকখি।