Ministry of Labour & Employment
Shri Ashok Kumar Singh takes over the charge of Director General, ESIC
19 AUG 2024 3:05PM by PIB Delhi
Shri Ashok Kumar Singh, IAS took over the charge of Director General of Employees’ State Insurance Corporation (ESIC) under Ministry of Labour & Employment, Govt. of India at its Headquarters in New Delhi today.
Shri Ashok Kumar Singh is an IAS Officer of 1999 batch of Kerala cadre. Earlier, he has worked as a Principal Secretary, Water Resources Department, Govt. of Kerala. He has got vast experience of governance and management of District and State level organisations.
At the centre level, he has served as the Executive Director in the National Mission for Clean Ganga, as Joint Secretary in Ministry of Defence and as Director in Ministry of Finance in the Govt. of India also.
Shri Singh, holds an M. Phil from National Defence College, New Delhi and is a Graduate in Mechanical Engineering from IIT, Kanpur.

লেবর অমসুং ইম্প্লোইমেন্ত মন্ত্রালয়
শ্রী অশোক কুমার সিংহনা ESICকী দিরেক্তর জেনরেলগী থৌদাং পুখ্রে
19 AUG 2024 3:05PM by PIB Imphal
শ্রী অশোক কুমার, IASনা ঙসি নই দিল্লীদা লৈবা মাগী ময়াই লোইশঙদা ভারত সরকারগী লেবর অমসুং এমপ্লোইমেন্ত মন্ত্রালয়গী মখাদা লৈবা এমপ্লোইয়ীস স্তেৎ ইন্সুরেন্স কোর্পোরেসন (ESIC)গী দিরেক্তর জেনরেলগী থৌদাং পুখ্রে।
শ্রী অশোক কুমার অসি কেরলা কেদরগী 1999 বেৎচকী IAS ওফিসর অমনি। মমাংদা মহাক্না কেরলা সরকারগী ৱাতর রিসোর্সেস দিপার্তমেন্তগী প্রিন্সিপল সেক্রেতরী ওইনা থৌ পুরমখি। মঙোন্দা দিস্ত্রিক্ত অমসুং স্তেৎ লেবেল ওর্গনাইজেসনশিংগী গভর্নান্স অমসুং মেনেজমেন্তগী অচৌবা এক্সপরিয়েন্স লৈ।
কেন্দ্রগী থাক্তা মহাক্না ভারত সরকারগী নেস্নেল মিসন ফোর ক্লীন গঙ্গাগী একজিক্যুতিব দিরেক্তর, ঙাকশেল মন্ত্রালয়গী জোইন্ত সেক্রেতরী অমসুং শেল-থুম মন্ত্রালয়দা দিরেক্তর ওইনসু থৌ পুরমখি।
শ্রী শিংহনা নই দিল্লীগী নেস্নেল দিফেন্স কোলেজতগী এম.ফিল লোইরকখি অমসুং IIT, কানপুরদগী মেকানিকেল ইঞ্জিনীয়রিংগী গ্রেজ্যুএৎ অমনি।