Prime Minister's Office
Prime Minister hails India's best-ever performance at International Maths Olympiad
21 JUL 2024 5:01PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed immense joy and pride over India's exceptional performance in the International Maths Olympiad, where the country secured its best-ever 4th place finish.
The Indian contingent brought home four gold medals and one silver medal.
In a X post, the Prime Minister said;
“It’s a matter of immense joy and pride that India has come 4th in its best-ever performance in the International Maths Olympiad. Our contingent has brought home 4 Golds and one Silver Medal. This feat will inspire several other youngsters and help make mathematics even more popular.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ইন্তরনেসনেল মেথস ওলেম্পিয়াদতা ভারতনা খ্বাইদগী ফজনা হৈথোই-শিংথোইবা উৎখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
21 JUL 2024 5:01PM by PIB Imphal
ইন্তরনেসনেল মেথস ওলেম্পিয়াদতা ভারতনা খ্বাইদগী ফজনা হৈথোই-শিংথোইবা উৎখিবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে অমসুং চাংদম্নবা অসিদা লৈবাক অসিনা ৪শুবা তাখ্রে।
ভারতকী কন্তিনজেন্তশিংনা সনাগী মেদল মরি অমসুং সিলভরগী মেদল অমা পুরকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্স পোস্ত অমদা হায়খি;
ইন্তরনেসনেল মেথস ওলেম্পিয়াদতা ভারতনা খ্বাইদগী ফজনা হৈথোই-শিংথোইবা উৎতুনা মরিশুবা মফমদা লাকপা অসি হরাওবা অমসুং চাউথোকচনিঙাই ওইবা অমনি। ঐখোয়গী কন্তিনজেন্তনা সনাগী মেদল মরি অমসুং সিলভরগী মেদল অমা পুরকখি। মাইপাকপা অসিনা অতোপ্পা নহারোল কয়া পুক্নিং থৌগৎলগনি অমসুং মেথেমেতিক্স পাম্নবা হেনগৎহনবদা মতেং পাংলগনি”।