Ministry of Social Justice & Empowerment
Dr. Virendra Kumar to preside over signing of MoUs between DEPwD with various startups and private organizations, in New Delhi on 22nd July, 2024
Over 70 MoUs across multiple disability sectors to bring tangible benefits to Divyangjans
21 JUL 2024 9:26AM by PIB Delhi
Union Minister for Social Justice and Empowerment, Dr. Virendra Kumar will preside over the MoU signing ceremony between National Institutes and Composite Regional Centres (CRCs) of D/o Empowerment of Persons with Disabilities (DEPwD) with various startups and private organizations.
Over 70 MoUs will be signed, both physically and virtually, across multiple disability sectors symbolizing a significant step towards fostering an inclusive society. The event would be organised by DEPwD in New Delhi on 22nd July, 2024.
These collaborations are not merely formal agreements but strategic alliances that bring tangible benefits to Divyangjan across various sectors. This effort will establish milestones and make significant strides in building a society where everyone can lead a life of dignity and fulfillment.

সোসিয়েল জস্তিস অমসুং ইম্পৱার্মেন্ত মন্ত্রালয়
দা. ভিরেন্দ্র কুমারনা জুলাই 22, 2024দা নই দিল্লীদা DEPwDগা লোয়ননা তোঙান-তোঙানবা স্তার্ত-অপশিং অমসুং প্রাইবেৎ ওর্গনাইজেসনশিংগা MoUশিং খুৎয়েক পীনবদা ময়াই তাংবল লৌগনি
দিব্যাঙ্গজনশিংদা তেঞ্জিবল ওইবা কান্নবশিং ফংহন্নবা দিসএবিলিতী সেক্তর কয়ামরুমগীদমক MoU 70 হেনবা
21 JUL 2024 9:26AM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী সোসিএল জস্তিস অমসুং এম্পাৱরমেন্ত মন্ত্রী, দা. ভিরেন্দ্র কুমারনা নেস্নেল ইন্সতিত্যুৎশিং অমসুং দিপার্তমেন্ত ওফ এম্পাৱরমেন্ত ওফ পর্সন্স ৱিথ দিসএবিলিতীজ (DEPwD)গী কম্পোজিৎ রিজনেল সেন্তরশিং (CRCশিং) অমসুং তোঙান তোঙানবা স্তার্ত-অপশিং অমসুং প্রাইবেৎ ওর্গনাইজেসনশিংগী মরক্তা MoU পীনবদা ময়াই তাংবল লৌগনি।
ইনক্লুসিব সোসাইতী অমা শেমগৎনবগী মায়কৈদা মরুওইবা খোঙথাং অমা ওইরিবা দিসএবল সেক্তর কয়াদা ফিজিকেল অমসুং ভর্চুএল অনিমক্তা MoU 70 হেন্না খুৎয়েক পীনগনি। থৌরম অসি DEPwD না জুলাই 22, 2024দা ন্যু দিল্লীদা পাঙথোক্কনি।
অসিগুম্বা কোল্লাবোরেসনশিং অসি ফোর্মেল এগ্রীমেন্তশিং খক্তা নত্তে অদুবু তোঙান তোঙানবা সেক্তরশিংদা দিব্যাঙ্গজনদা তেঞ্জিবল ওইবা কান্নবা পীরিবা স্ত্রেতেজিক এল্লাইয়ন্সশিংনি। মসিগী খোঙথাং অসিনা মাইলস্তোন অমা ওইগনি অমসুং মীপুম খুদিংমক্না ইকাই খুম্নবা অমসুং মপুং ফানা হিংবা ঙমগদবা খুন্নাই অমা শেমগৎপদা মরুওইবা খোঙথাং অমা ওইগনি।