Prime Minister's Office
Prime Minister of Mauritius congratulates PM Modi
PM Jugnauth underlined it as a victory of trust in PM Modi’s leadership
Both leaders reaffirmed their commitment to the India-Mauritius partnership
05 JUN 2024 10:18PM by PIB Delhi
Prime Minister Narendra Modi received a congratulatory telephonic call from the Prime Minister of Mauritius H.E. Mr. Pravind K. Jugnauth today. Prime Minister Jugnauth congratulated the Prime Minister on his historic third consecutive term as Prime Minister and underlined that this victory was a testament to the trust placed by the largest electorate of the world in Prime Minister Modi's leadership. Prime Minister Jugnauth also congratulated PM Modi on the successful and inspirational execution of the largest democratic exercise in the world.
Prime Minister Modi thanked Prime Minister Jugnauth and reaffirmed his continued commitment to further strengthen the special relationship between India and Mauritius and deepen the long-standing bilateral collaboration in all areas as well as the strong people-to-people ties between the two countries.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী মোদী মাউরিসিয়সকী প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
মসি প্রধান মন্ত্রী মোদীগী লুচিংবদা থাজবগী মাইপাকপা অমনি হায়না প্রধান মন্ত্রী জুনৌথনা ফোঙদোকখি
ভারত-মাউরিসিয়সকী মরীদা লুচিংবশিংনা অমুক হন্না মখোয়গী অচেৎপা থাজবা ফোঙদোকখি
05 JUN 2024 10:18PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মাউরিসিয়সকী প্রধান মন্ত্রী প্রভিন্দ কে. জুনৌথতগী থাগৎপগী তেলিফোন কোল অমা ফংখ্রে। প্রধান মন্ত্রী ওইনা মহাক্না পুৱারি ওইনা মহাক্কী অহুমশুবা তার্ম মাইপাকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী জুগনৌথনা প্রধান মন্ত্রী মোদীদা থাগৎপা ফোঙদোকখি অমসুং মাইপাকপা অসি মালেমদা খ্বাইদগী মশিং য়াম্বা ভোত্তরশিংনা প্রধান মন্ত্রী মোদীগী লুচিংবদা থাজবা থম্বগী খুদম অমনি হায়না ফোঙদোকখি। মালেমদা খ্বাইদগী চাউবা গনতন্ত্রগী থবক মাইপাক্না পাংথোকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী জুগনৌথনা প্রধান মন্ত্রী মোদীগী মফমদা থাগৎপা ফোঙদোকখি।
ভারত অমসুং মাউরিসিয়সকী মরক্তা লৈনরিবা অখন্নবা মরী অমসুং লৈবাক অনিগী মরক্তা মীগা মীগা লৈনবা অকনবা মরীশিং য়াওনা নাকল অনিগী মতম কুইরবা মরুপ-মপাংগী মতেং পীনবা অসি মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা মহাক্না অমুক হন্না থমখিবগা লোয়ননা প্রধান মন্ত্রী মোদীনা প্রধান মন্ত্রী জুগনৌথ থাগৎপা ফোঙদোকখি।