প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীক অভিনন্দন মৰিচাছৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
এই জয়ক প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীৰ নেতৃত্বৰ ওপৰত বিশ্বাসৰ জয় বুলি অভিহিত প্ৰধানমন্ত্ৰী জগন্নাথৰ
দুয়োগৰাকী নেতাই ভাৰত-মৰিচাছৰ অংশীদাৰিত্বৰ প্ৰতি নিজ নিজ দায়বদ্ধতা পুনৰ দৃঢ় কৰে
05 JUN 2024 10:18PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি মৰিচাছৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী মহামহিম শ্ৰীযুত প্ৰবিন্দ কে. জগন্নাথৰ পৰা অভিনন্দন টেলিফোনিক ফোন লাভ কৰে। প্ৰধানমন্ত্ৰী জগন্নাথে প্ৰধানমন্ত্ৰী হিচাপে একেৰাহে তৃতীয়বাৰৰ বাবে লাভ কৰা ঐতিহাসিক বিজয়ৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীক অভিনন্দন জনোৱাৰ লগতে এই বিজয়ক প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীৰ নেতৃত্বত বিশ্বৰ সৰ্ববৃহৎ ভোটাৰসকলে যি বিশ্বাস আৰু আস্থা ৰাখিছে, তাৰেই প্ৰমাণ বুলি অভিহিত কৰে। বিশ্বৰ সৰ্ববৃহৎ গণতান্ত্ৰিক অনুশীলনৰ সফল আৰু অনুকৰণীয় ৰূপায়ণৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীকো অভিনন্দন জনায় প্ৰধানমন্ত্ৰী জগন্নাথে।
প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীয়ে প্ৰধানমন্ত্ৰী জগন্নাথক ধন্যবাদ জ্ঞাপন কৰি ভাৰত আৰু মৰিচাছৰ সুমধুৰ সম্পৰ্ক আৰু অধিক শক্তিশালী কৰাৰ লগতে সকলো ক্ষেত্ৰতে দীৰ্ঘদিনীয়া দ্বিপাক্ষিক সহযোগিতাৰ মাজেৰে দুয়োখন দেশৰ মাজত শক্তিশালী জনসম্পৰ্ক গভীৰ কৰাৰ বাবে তেওঁৰ অবিৰত দায়বদ্ধতাক পুনৰ দৃঢ় কৰে।

Prime Minister's Office
Prime Minister of Mauritius congratulates PM Modi
PM Jugnauth underlined it as a victory of trust in PM Modi’s leadership
Both leaders reaffirmed their commitment to the India-Mauritius partnership
05 JUN 2024 10:18PM by PIB Delhi
Prime Minister Narendra Modi received a congratulatory telephonic call from the Prime Minister of Mauritius H.E. Mr. Pravind K. Jugnauth today. Prime Minister Jugnauth congratulated the Prime Minister on his historic third consecutive term as Prime Minister and underlined that this victory was a testament to the trust placed by the largest electorate of the world in Prime Minister Modi's leadership. Prime Minister Jugnauth also congratulated PM Modi on the successful and inspirational execution of the largest democratic exercise in the world.
Prime Minister Modi thanked Prime Minister Jugnauth and reaffirmed his continued commitment to further strengthen the special relationship between India and Mauritius and deepen the long-standing bilateral collaboration in all areas as well as the strong people-to-people ties between the two countries.