Prime Minister's Office
PM replies to President of Republic of Bulgaria regarding rescue of hijacked Bulgarian ship “Ruen” by Indian Navy
19 MAR 2024 10:33AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has replied to the President of Republic of Bulgaria, Mr Rumen Radev regarding the Indian Navy rescuing a hijacked Bulgarian ship “Ruen” and its crew members including 7 Bulgarian citizens. The Prime Minister expressed appreciation and emphasized India’s commitment to protecting freedom of navigation and combating piracy and terrorism in the Indian Ocean region.
The Prime Minister posted on X:
“Appreciate your message President of Republic of Bulgaria. We are happy that 7 Bulgarian nationals are safe and will be returning home soon. India is committed to protecting freedom of navigation and combating piracy and terrorism in the Indian Ocean region.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হাইজেক তৌখ্রবা বুলগারিয়াগী জহাজ ‘রুএন’বু ইন্দিয়ন নেভীনা কনখিবগী মতাংদা রিপব্লিক ওফ বুলগারিয়াগী রাস্ত্রপতিদা পি.এম.না পাউখুম পীখ্রে
19 MAR 2024 10:33AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হাইজেক তৌখ্রবা বুলগারিয়াগী জহাজ “রুএন” অমসুং বুলগারিয়াগী প্রজা 7 য়াওনা মাগী ক্রিয়ু মেম্বরশিং ইন্দিয়ন নেভীনা কনখিবগী মতাংদা রিপব্লিক ওফ বুলগারিয়াগী রাস্ত্রপতি, শ্রী রুমেন রাদেবতা পাউখুম পীখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখি অমসুং ইন্দিয়ন ওসিন রিজনদা নেভিগেসনগী নীংতম্বা ঙাকশেন্নবা অমসুং পাইরেসী অমসুং তেরোরিজম লাকশিন্নবা ভারতকী ফিরেপ অদু ফোঙদোকখি।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
“রিপব্লিক ওফ বুলগারিয়াগী রাস্ত্রপতি অদোমগী মেসেস অদুবু থাগৎলি। বুলগারিয়াগী প্রজা 7 শাফনা লৈবা অমসুং অথুবদা য়ুমদা হনগদৌরিবা অসিদা ঐখোয়না নুংঙাইবা পোকই। ভারতনা ইন্দিয়ন ওসিন রিজনদা নেভিগেসনগী নীংতম্বা ঙাকশেন্নবা অমসুং পাইরেসী অমসুং তেরোরিজম লাকশিন্নবা ফিরেপ লৌখি।”