Prime Minister's Office
Prime Minister extends greetings on International Women's Day
08 MAR 2024 8:56AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended greetings on International Women's Day.
He has also saluted the strength, courage, and resilience of Nari Shakti and laud their accomplishments across various fields.
In a X post, the Prime Minister said;
“Greetings on International Women's Day! We salute the strength, courage, and resilience of our Nari Shakti and laud their accomplishments across various fields. Our government is committed to empowering women through initiatives in education, entrepreneurship, agriculture, technology and more. This is also reflected in our accomplishments in the last decade.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মালেমগী নুপীশিংগী নুমিৎ লাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
08 MAR 2024 8:56AM by PIB Imphal
মালেমগী নুপীশিংগী নুমিৎ লাকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
মহাক্না নারী শক্তিগী মপাঙ্গল, থৌনা অমসুং খাংবা কনবা ইকায়খুম্নবা উৎখি অমসুং তোঙান-তোঙানবা হিরমশিংদা মখোয়গী মাইপাকপশিং থাগৎপা ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“মালেমগী নুপীশিংগী নুমিৎ লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। নারী শক্তিগী মপাঙ্গল, থৌনা অমসুং খাংবা কনবা ইকায়খুম্নবা উৎচরি অমসুং তোঙান-তোঙানবা হিরমশিংদা মখোয়গী মাইপাকপশিং থাগৎচরি। ইজুকেসন, ওন্ত্রেপ্রেনিউয়রসিপ, লৌউ-শিংউ, তেক্নোলোজি অমসুং অতৈ কয়াগী খুৎথাংদা নুপীশিংদা শক্তি পীনবা ঐখোয়গী সরকারনা থবক পায়খৎলে। মসি হৌখিবা চহি ১০দা ঐখোয়গী মাইপাকপশিংদা মমি তারে”।