Prime Minister's Office
Prime Minister urges people to take part in National Creators Award
11 FEB 2024 8:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged people to take part in National Creators Award available on MyGov website.
Responding to the X post of MyGovIndia informing about the National Creators Award, the Prime Minister said in a X post;
“A great opportunity for our creator community, putting the spotlight on the extraordinary talent across India. Whether they are innovating, inspiring, or igniting change, we want to celebrate our Yuva Shakti.
Step up, take part and let the nation cheer for the talented creators!”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা নেস্নেল ক্রিএতর্স এৱার্দতা শরুক য়ানবা হায়খ্রে
11 FEB 2024 8:20PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মাইগোব ৱেবসাইত্তা য়াওরিবা নেস্নেল ক্রিএতর্স এৱার্দতা শরুক য়ানবা মীয়ামগী মফমদা হায়খ্রে।
নেস্নেল ক্রিএতর্স এৱার্দকী মতাংদা পাউদম্বা মাইগোবইন্দিয়াগী Xতা থাগৎপা পোস্ত অমগী পাউখুম ওইনা, প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না থাগৎখিঃ
“ঐখোয়গী ক্রিএতর কম্ম্যুনিতীগী ওইবা য়াম্না ফবা খুদোংচাবা অমা, মসিনা ভারত শিনবা থুংবগী এক্সত্রাওর্দিনেরী তেলেন্ত লৈবা মীওইশিংদা মিৎয়েং থম্লি। অদোম্না ইন্নোভেত তৌবা, ইনস্পাইর তৌবা নত্ত্রগা অহোংবা পুরক্নবা ইথিল পীবা ওইরো, ঐখোয়না ঐখোয়গী য়ুব শক্তিবু চাউখৎহনবা পাম্লি।
থোকপীরক্লো, শরুক য়াবীয়ু অমসুং তেলেন্ত লৈবা ক্রিএতরশিংবু লৈবাক অসিনা শকখঙদুনা নুংঙাইবা ফোংদোকপা ওইসনু”।