Prime Minister's Office
Prime Minister salutes the indomitable spirit and accomplishments of the Girl Child on National Girl Child Day
24 JAN 2024 9:19AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has saluted the indomitable spirit and accomplishments of the Girl Child on National Girl Child Day. Shri Modi has also recognised the rich potential of every girl child in all sectors. Shri Modi said that over the last decade, our government has been making many efforts to build a nation where every girl child has the opportunity to learn, grow and thrive.
In a X post, the Prime Minister said;
“On National Girl Child Day, we salute the indomitable spirit and accomplishments of the Girl Child. We also recognise the rich potential of every girl child in all sectors. They are change-makers who make our nation and society better. Over the last decade, our government has been making many efforts to build a nation where every girl child has the opportunity to learn, grow and thrive.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জাতিগী নুপীমচাগী নুমিত্তা নুপীমচাগী মাইথিবা পীবা ঙমদবা থৌনা অমসুং মাইপাকপশিং প্রধান মন্ত্রীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
24 JAN 2024 9:19AM by PIB Imphal
জাতিগী নুপীমচাগী নুমিত্তা নুপীমচাগী মাইথিবা পীবা ঙমদবা থৌনা অমসুং মাইপাকপশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে। হিরম খুদিংমক্তা নুপীমচাশিংগী তৌবা ঙম্বশিংশু শ্রী মোদীনা ইকায়খুম্নবা উৎখি। শ্রী মোদীনা হায়খি নুপীমচা খুদিংমক লাইরিক তম্নবা অমসুং চাউখৎনবা খুদোংচাবা ফংবা লৈবাক অমা শেমগৎনবা হৌখিবা চহি ১০ অসিদা ঐখোয়গী সরকারনা থবক কয়া পায়খৎলে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“জাতিগী নুপীমচাগী নুমিত্তা, নুপীমচাগী মাইথিবা পীবা ঙমদবা থৌনা অমসুং মাইপাকপশিং ঐখোয়না ইকায়খুম্নবা উৎলি। হিরম খুদিংমক্তা নুপীমচাশিংগী তৌবা ঙম্বশিংশু ঐখোয়না খঙলে। মখোয় ঐখোয়গী খুন্নাই অমসুং লৈবাক হেন্না ফগৎনবা অহোংবা পুরকপা ঙম্বা ঙাক্তনি। নুপীমচা খুদিংমক লাইরিক তম্নবা অমসুং চাউখৎনবা খুদোংচাবা ফংবা লৈবাক অমা শেমগৎনবা হৌখিবা চহি ১০ অসিদা ঐখোয়গী সরকারনা থবক কয়া পায়খৎলে”।